sistemul 666

In jos

sistemul 666

Mesaj  valeriu balaj la data de Lun Sept 20, 2010 9:07 pm

Salut tuturor! Biblia are de-a face cu poporul Domnului. Cand era acel popor Israelul natural, Dumnezeu ii vorbea lui prin prooroci. Acum poporul Domnului este un "Israel" spiritual, simbolic. Intr-o perioada de timp numita "ziua Domnului", intreaga Biblie are o inplinire cu acest Israel spiritual, adica Biserica. Cu atat mai mult, Apocalipsa suna la acest popor (vezi 1:1), numindu-i robii Sai. Romania nu este poporul Domului si nici alta tara. Daca nu identificam corect orice particica din Biblie, ne ratacim, iese o cacialma.
666 nu are de a face cu Romania si nici cu o alta tara. Este adevarat ca este nevoie de pricepere si intelepciune pentru a descoperi insemnatatea acestui numar, dealtfel si proorocia lui Daniel cere "pricepere" (Dan. 12:10), altfel nu intelegem nimic. "Fiara" inca se gaseste in poporul Domnului. Doar peste cateva luni bune ea va fi inlaturata de Hristos, care-si va incepe domnia. Si numarul 666 trebuie sa se gaseasca in acest popor! Varianta noastra o gasiti pe site-ul http://www.ce-spun-proorocii.com tema nr. 8, "Cantarea lui Moise si a Mielului - Biruitorii fiarei" Astept sa va dati parerea.

valeriu balaj

Mesaje : 18
Data de înscriere : 21/04/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: sistemul 666

Mesaj  calea la data de Lun Feb 07, 2011 8:54 pm

Draga Valeriu ce înțelegeți voi din "ziua Domnului"?

În ce privește "Isralul spiritual", acest termen nu apare în Biblie, ca și termenul "sfârșitul lumii", cum de folosiți acest termen nebiblic.

Israelul lui Dumnezeu (Galateni 6:16; Romani 2:28,29; 9:6), se referă la evreii creștini, și nu creștinii dintre neamuri.
Intr-o brosura scurta explic acest lucru cu argumente:

http://exm.uv.ro/documente/israels.html

calea

Mesaje : 72
Data de înscriere : 16/01/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum