Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Sensul schimbarii

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

Sensul schimbarii Empty Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Dum Feb 20, 2011 6:38 pm

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  calea Joi Feb 24, 2011 7:32 pm

Schimbarea în bine a poporului român va fi pe plan spiritual, poporul român în majoritatea lui este străin de Dumnezeu trăiește o viață carnală, lumească.


calea

Mesaje : 72
Data de înscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Iun 30, 2011 2:32 pm

calea a scris:Schimbarea în bine a poporului român va fi pe plan spiritual, poporul român în majoritatea lui este străin de Dumnezeu trăiește o viață carnală, lumească.


Si ceea ce urmeaza sa se intample cu Romania, va duce la schimbarea lor. Trebuie constientizati oamenii ca Romania poarta stigmatele lui Cristos, de aceea se intampla ce se intampla si ca doar imitand pe Cristos, vor iesi biruitori. A sosit timpul pentru crestini sa pescuiasca in partea dreapta.
Rahela va trebui sa-si insuseasca spiritul Leei luand din mandragorele ei pentru a deveni roditoare pentru Christos.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Lun Dec 05, 2011 4:16 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Dum Noi 20, 2011 4:46 pm

Cititi Plangerile lui Ieremia caci pentru ceea ce plange el, are sa se repete cu privire la Romania, doar ca noi am trecut deja de 70 de ani de robie sau mai bine zis, acestia au fost 63 de saptamani de ani(vezi 70 de saptamani de ani mai tarziu), acum urmeaza o lovitura capitala pentru noi(''Unul din capetele ei părea rănit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecată''), dar nici asa nu vor reusi sa ne instraineze, sa ne faca sa uitam de Dumnezeul stramosilor nostri si a sangelui legamantului lor, oglindit a fi a lui Christos, dar va fi si apostazie mare din partea celor care nu s-au apropiat de pietrele vii prin care a stralucit Christos.

Cred ei oare ca pot face pe poporul Meu sa uite Numele Meu?


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iun 21, 2012 11:05 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Dec 15, 2011 12:41 pm

Fragmente dintr-un interviu:

Interviu cu Părintele Justin Pârvu: "Cunoașterea martirilor și adevărului istoric va trezi în noi și cunoașterea de sine" - realizat de monahia Fotini, 25 noiembrie 2011

Cum s-ar mai putea însufleți tineretul de azi?
Tineretul nostru ar trebui puțin să se cunoască pe sine, istoria neamului, strămoșii și martirii lor. Cunoașterea martirilor și adevărului istoric va trezi în noi și cunoașterea de sine. Dacă noi nu ne lustruim memoria și nu ne cunoaștem martirii și jertfele înaintașilor noștri, nu ne putem redeștepta. Nu avem dreptul să trecem peste jertfele lui Horea, Cloșca și Crișan și ale tuturor românilor care s-au crucificat pentru idealurile noastre. Noi, românii, trebuie să învârtim istoria în jurul acestor mari personalități ca să putem avea și noi o bucurie cerească, elanul și puterea lăuntrică de a nu ceda. Din păcate s-a ajuns ca modernismul acesta să topească tot elanul tineretului nostru, prin televizor, calculator, sport, călătorii prin toată lumea. Unitatea cea mai puternică a unei nații este credința, legată de Biserică și prin ea să luptăm. S-au măsluit manuale, cărți, profesori, încât tineretul acesta e derutat, manevrat, fără personalitate și demnitate. Nu se mai predă istoria lui Iorga, lui Vasile Pârvan, se predă istoria după evrei sau bolșevici.


Părinte, cum facem să dobândim acest curaj și puterea de a răbda muncile și chinurile prigonitorilor noștri ce vor veni? Cum găsești forța lăuntrică să nu te înfricoșezi și să nu cedezi?

...Tinerii de azi să învețe din eroismul lui Mihai Viteazul, care nu a sărutat nici papucul Papei, nici papucul Sultanului. Nimeni și nimic nu l-a învins în luptă decât trădarea. Trădarea a fost arma principală a dușmanilor acestui neam. Prin viața și pătimirile sale, Mihai Viteazul s-a asemănat jertfei Mântuitorului care a fost trădat atât de cei care îi cântau osana, cât și de ucenicii Săi, care L-au părăsit în momentul arestării. Tot așa s-a petrecut și cu Mihai care a fost trădat din toate părțile, ca la urmă să îi fie încununate suferința și sacrificiul prin mucenicie

sursa:http://biblioteca-virtuala.blogspot.com/2011/12/interviu-cu-parintele-justin-parvu.html
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Dum Ian 08, 2012 4:14 pm

Ceea ce se intampla Romaniei este o implinire a profetiei lui Ezechiel.

„Fiul omului, vor putea oare oasele acestea să învie?” Eu am răspuns: „Doamne Dumnezeule, Tu știi lucrul acesta!”
El mi-a zis: „Prorocește despre oasele acestea și spune-le: „Oase uscate, ascultați cuvântul Domnului!
Așa vorbește Domnul Dumnezeu către oasele acestea: „Iată că voi face să intre în voi un duh, și veți învia!
Vă voi da vine, voi face să crească pe voi carne, vă voi acoperi cu piele, voi pune un duh în voi, și veți învia. Și veți ști că Eu sunt Domnul.” Ez 37:3-6

Este vorba despre invierea constiintei nationale, a patriotismului.
Dupa cum Moise a inaltat sarpele in pustie si toti care priveau erau vindecati, la fel astazi Romania cunoaste o astfel de lucrare de vindecare si desteptare dupa cum spune imnul Romanesc.
Inaltarea MARETELOR UMBRE precum sarpele in pustie si privitul la acestea sau aproprierea noastra fata de acestea ca de niste pietre vii prin care a stralucit Christos, ne vindeca.
De aceea ne indeamna imnul sa privim MARETE UMBRE, in vederea trezirii, a desteptarii constiintei nationale, a patriotismului care mai tarziu ne va slujii ca o ancora a sufletului. Bineanteles ca simplul ''privit'' nu ne ajunge, noi trebuie sa ne apropriem pentru a cunoaste transfigurarea.

Dupa cum Israelitii erau vindecati cand priveau catre sarpele inaltat de Moise,la fel si noi,atunci cand privim catre aceste umbre marete,suntem vindecati in noi insine,ne regasim identitatea pe care au incercat sa ne-o faca pierduta,sa ne instraineze de ea. Spiritul Romanesc prin istoria si cultura ei ne readuce la viata.

,,Stramosii nostri din morminte/Din somnul greu sa se trezeasca/Si inima lor amortita/Cu-a noastra sa se-nveseleasca/Caci dorul dus cu ei in groapa,/Cantat in doinele de jale,/Azi a-nviat in mii de piepturi/Nimic nu-i va mai sta in cale.”

,,Si tu, neam roman, tu astazi stai cu inima pierduta,
Far de zei te crezi pe lume si pustiu tu te socoti.
Iata-ti gloria de veacuri ! Umbre mari din lumea moarta,
Ah, ca n-am eu glas de tunet ca sa pot sa le rechem.”
George Cosbuc


Ce bine zicea Nicolae Iorga
''Numai întoarcerea noastră către trecut ne dă forța faptelor de azi."

Cu ce mai poate fi asemanata invierea/desteptarea Romaniei? Se mai aseamana cu Samson, potrivnicii au reusit sa ne anuleze simtirile si apartenenta la Neam, Romania a suferit o amputare a spiritului. Dupa cum lui Samson ii crescuse parul la loc si isi recapatase puterea, la fel este si in cazul Romaniei, ii creste parul la loc si isi recapata identitatea.

Lucrarea desteptarii Romaniei mai poate fi comparata cu ceea ce a facut Iacov.

Iacov a luat nuiele verzi de plop, de migdal și de platan; a despuiat de pe ele fâșii de coajă și a făcut să se vadă albeața care era pe nuiele.
Apoi a pus nuielele pe care le despuiase de coajă în jgheaburi, în adăpători, sub ochii oilor care veneau să bea, ca atunci când vor veni să bea, să zămislească.
Oile zămisleau uitându-se la nuiele și făceau miei vărgați, pestriți și cu pete.(Geneza 30:37-39)

Acuma, aceasta lucrare de inviere e ca o sabie cu doua taisuri, e cu 'dus intors' pentru unii, ea devine o lucrare de ratacire ca sa creada o minciuna, iar pentru altii, aceasta devine izbavitoare. Vedeti ca nu toate oile ce se nasteau erau de un singur fel, si o parte din ele erau a lui Laban iar cealalta parte era pentru Iacov asa cum s-au inteles. Deci nu toti cei inviati sunt oile lui Dumnezeu.

''Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună''. 2 Tes 2:11

Nu toti care inviaza, inviaza pentru viata: 'cei ce au făcut binele vor învia pentru viață, iar cei ce au înfăptuit răul vor învia pentru judecată.' Ioan 5: 28,29

Pentru unii este ca 'o mireasmă de la moarte spre moarte, iar pentru altii, 'o mireasmă de la viață spre viață.' 2 Cor 2:16


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iun 28, 2012 11:06 am, editata de 4 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Dum Ian 15, 2012 12:46 am

Leea a incetat sa nasca, Dumnezeu a parasit Silo, primele table ale legii au fost sfaramate.
Primul legamant a fost calcat si Dumnezeu vesteste un legamant nou.
Lasati mortii sa ingroape mortii. Nu uitati ca este sabat milenar. Nu va luati dupa proroci falsi. Nu trebuie sa le facem jocul. Da! Noi suntem patrioti,deci ne-am trezit si noi, dar de data asta trebuie sa lasam ‘mortii sa ingroape mortii’ . Astazi ascultarea face mai mult decat jertfa. S-o aduca Esau sau Cain aceasta jertfa, oricum jertfa lui va fi refuzata, binecuvantarea(imparatia) va fi data altuia, a unui OM dupa inima lui Dumnezeu, care nu e lipsit de spirit de sacrificiu pentru DUMNEZEU NEAM SI PATRIE!
Nu va lasati manipulati de asa zisi patrioti oricat de credibili sunt si care vor sa aduca aceleasi jertfe ca mai inainte in numele patriei,pe altarul patriei, jertfe de care Dumnezeu s-a urat. Si macar daca jertfele lor ar fi fara cusur, dar nu, ele sunt oarbe si schioape.

„Ce-Mi trebuie Mie mulțimea jertfelor voastre, zice Domnul. Sunt sătul de arderile de tot ale berbecilor și de grăsimea vițeilor; nu-Mi place sângele taurilor, oilor și țapilor.
Când veniți să vă înfățișați înaintea Mea, cine vă cere astfel de lucruri, ca să-Mi spurcați curțile?
Nu mai aduceți daruri de mâncare nefolositoare, căci Mi-e scârbă de tămâie! Nu vreau luni noi, Sabate și adunări de sărbătoare, nu pot să văd nelegiuirea unită cu sărbătoarea!
Isaia 1:11-13


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iun 21, 2012 11:17 am, editata de 3 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Lun Ian 16, 2012 12:35 pm

Protest in Romania 2012
https://www.youtube.com/watch?v=wJKJnIJShW0&feature=player_embedded

”Trebuia sa mergem pe calea plangerii de pacate, a suferintei, noi am ales calea cea mai usoara, calea care duce la victorie, ipotetica desigur, dar o victorie la capatul careia nu gasim cel mai important lucru al existentei noastre: PE HRISTOS!”

Trebuia sa dam lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu si anume ASCULTAREA.

Trebuia sa mergem pana la capat, trebuia sa urcam Golgota si nu sa facem drum intors.
Trebuia sa fim la fel ca Isac care l-a intrebat pe tatal sau: Tata, iata focul, iata lemnele dar unde este mielul pentru arderea de tot? Isac stia ca el insusi era jertfa si cu toate acestea a continuat drumul Golgotei in speranta ca Dumnezeu le va scoate in drum jerfa rascumpararii.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Mar Ian 17, 2012 1:33 pm

imi pare rau,au cazut in plasa lui Satan, el i-a ispitit ca sa inceapa sa faca din pietre paini. au cazut prada propiei lor nevoi, au fost manipulati.

Apostolul Ioan a vazut o Romanie Christica care va birui sa rupa pecetile, sa scoata sabia din stanca si sa aduca judecata asupra lumii si nu Romania care se arata prin acest protest, de aceea va spun ca nu va aflati pe drumul cel bun fiindca va lepadati fata de stigmatele lui Christos. Cei ce asculta acest cuvant sunt ca merele sanatoase si gustoase dar cei ce n-asculta sunt ca merele stricate, care de rele ce sunt nu se pot manca. Sa purtam crucea! Crucea mantuie!

Ascultarea face mai mult decat jertfele! Sa dam lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu si anume Ascultarea.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Ian 29, 2012 1:15 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Mier Ian 18, 2012 7:24 pm

Daca se va reusi sa zdrobeasca acest jug de lemn, atunci vor face loc unui jug de fier.

Calea este ca fiecare sa ne plangem pentru pacatele noastre si nu impotriva lui Dumnezeu sau a autoritatilor stabilite de Dumnezeu.

De ce să se plângă omul cât trăiește? Fiecare să se plângă mai bine de păcatele lui!
(Plângerile lui Ieremia 3:39)

Oare pentru Noi, care ne sfâșiem în mânia noastra,
s-ajungă pustiu pământul
și să se strămute stâncile din locul lor?
(Iov 18:4)"
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Ian 19, 2012 12:41 pm

https://2img.net/r/ihimizer/img804/4725/patriamama.jpg

Mama catre copii ei: In primul rand aceasta manifestatie nu este cu adevarat una nationalista ci sunteti influentati din afara ca pe 89.

Daca sunteti cu adevarat copii mei, atunci bagati sabia la loc in teaca , credeti oare ca nu voi bea paharul pe care mi l-a dat tatal sa-l beau?
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Lun Ian 23, 2012 2:30 pm

Slava mea n-o voi da altuia, nici cinstea mea idolilor, asta trebuie sa stie cei ce protesteaza.

Un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul sau, asta sa stie protestatarii.

Rusine celor care isi inchipuie viitorul altfel decat asa cum a stabilit Dumnezeu.

Democratia este o erezie, alegerile o mascarada si nu vor mai avea loc in Romania ci un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul sau.

Rusine USL, Rusine Dan Diaconescu,Rusine Comunismului care isi inchipuie ca mai poate sa se perpetueze prin populism(satan scoate afara pe satan - o imparatie dezbinata impotriva ei insasi).
Comunismul mai are un as in maneca si acela este regele Mihai, el este cel care va mai domni pentru un timp, timpuri si jumatatea unui timp pentru ca sa ingroape mortii.
Sa lasam mortii sa ingroape mortii.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Ian 26, 2012 1:38 pm

''Când se desparte un bărbat de nevasta sa, pe care o părăsește, și ea ajunge nevasta altuia, se mai întoarce bărbatul acesta la ea? N-ar fi chiar și țara aceea spurcată? Și tu ai curvit cu mulți ibovnici, și să te întorci iarăși la Mine? – zice Domnul''. -Ieremia 3:1

Romania trebuie sa se intoarca de unde a cazut si nu sa se prefaca ca nu s-a intamplat nimic. ''Tot asa este si calea femeii preacurve: ea mananca si se sterge la gurã si apoi zice: N-am fãcut nimic rau''.-Prov 30:20


Romania nu mai poate continua ca mai inainte, in baza legamantului celui vechi pe care l-a calcat in anul 1947.

Trebuie sa ne asumam raspunderea calcarii legamantului, a blestemului(a crucii) ce insotea acest legamant. Sa ne ducem Crucea pana la capat in speranta ca Dumnezeu ne va scoate in cale un miel rascumparator, in sangele caruia se va creea un NOU LEGAMANT si astfel sa fim mantuiti, alta cale nu exista.

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Ian 26, 2012 4:51 pm

''Așa mi-a vorbit Domnul: „Du-te de cumpără-ți un brâu de in și pune-l în jurul coapselor tale; dar să nu-l înmoi în apă!”
Am cumpărat brâul, după porunca Domnului, și l-am pus în jurul coapselor mele.
Apoi cuvântul Domnului mi-a vorbit a doua oară astfel:
„Ia brâul pe care l-ai cumpărat și pe care l-ai pus în jurul coapselor tale, scoală-te, du-te la Eufrat și ascunde-l acolo în crăpătura unei stânci.”
M-am dus și l-am ascuns la Eufrat, cum îmi poruncise Domnul.
După mai multe zile, Domnul mi-a zis: „Scoală-te, du-te la Eufrat și ia de acolo brâul pe care-ți poruncisem să-l ascunzi acolo!”
M-am dus la Eufrat, am săpat și am luat brâul din locul în care-l ascunsesem; dar iată că brâul era stricat și nu mai era bun de nimic.''-Ieremia 13:1-7

Dupa 70 de ani de comunism in care Romania a fost calcata in picioare, a ajuns ca braul de care ne vorbeste Ieremia. Numai focul, numai crucea va mai face diferenta intre Roman si Roman.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Vin Ian 27, 2012 7:52 pm

‘’Elemente străine, îmbătrînite și sterpe, s-au amestecat în poporul nostru și joacă comedia patriotismului și a naționalismului’’. M. Eminescu
Adevarul,Esenta Romanismului zace undeva in afara zidurilor cetatii fiind marginalizat,blestemat,judecat rau,executat,rastignit. Acesta este MARESALUL ION ANTONESCU, MIHAI EMINESCU,MIHAI VITEAZUL SI MULTI ALTII DE CARE ACEST POPOR INGRAT NU ESTE VREDNIC.
Ei au patimit dincolo de poarta, Christos a fost oglindit prin ei.
''Sa iesim, dar, afara din tabara la El si sa suferim ocara Lui.''- Evrei 13:13
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Dum Ian 29, 2012 11:40 am

Cum sa se coboare foc din cer peste jertfa lor? Nici daca si-ar face taieturi, nici daca ar dansa ca pinguinii si ar striga de dimineata pana seara: ''BAALE ASCULTA-NE!''

Fiindca ei nu stiu cu adevarat ce vor si nici nu stiu timpurile pe care le traim, e numai paine si circ dupa parerea mea si multa manipulare ca sa compromita. Nu exclud faptul ca intre ei sunt si oameni de buna credinta, dar acestia, mai bine sa iasa din multime, sa nu se inhaiteze cu cei ce n-au vederi si valori similare.
Ei vor democratie, dar aceasta este o erezie, ei vor alegeri, dar aceasta este o mascarada si o iluzie.
Ei vor monarhie, pe Regele Mihai, dar uita tradarea de care a dat dovada spre deosebire de Maresalul Ion Antonescu care ne-a iubit pana la capat. Uita ca din cauza regelui, Romania a fost calcata in picioare pentru sapte timpuri.
Astazi cand aceste sapte timpuri s-au implinit si vremea eliberarii noastre a sosit, el(regele) ar vrea sa-l primim ca si cand nu s-a intamplat nimic?
Nu el este mostenitorul, Dumnezeu l-a lepadat si are in vedere pe altcineva, un om dupa inima lui, de aceea un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul lui.
El, mostenitorul, este painea care se coboara din cer din care daca mananci, in veci nu iti va mai fi foame, el este mielul lui Dumnezeu care ridica pacatele lumii.
Frati Romani! Sa ne purtam crucea, sa ne continuam golgota noastra asa cum a facut Isac, cu speranta ca Dumnezeu ne va scoate in cale mielul rascumparator de care va ziceam.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  mihai39 Mier Mar 14, 2012 3:31 pm

Eu cred ca pacatul care atirna cel mai greu este interpretarea eronata a primului legamint si incalcarea lui (cel cu Levi ) -vezi Maleahi 2 1-10 .
insa raze de speranta exista si care vor incepe sa fie concetizate in vremea venirii lui Iisus .

mihai39

Mesaje : 8
Data de înscriere : 10/03/2012

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Mar 29, 2012 12:54 pm

Daca am interpretat ceva gresit, daca cumva am pacatuit prin asta, atunci am pacatuit numai fata de mine fiindca eu nu am impus la nimeni ceea ce gandesc si nici n-am pus vreo eticheta de apostat sau eretic cand cineva gandea diferit de mine.
Un singur om a putut sa zica: ''EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA''
Eu unul nu-mi permit sa fiu idolatru si sa zic ca aici e adevarul sau acolo e adevarul cum vedem ca fac religiile astazi si care se pretind care mai de care mai adevarata si singura salvatoare.
Niciodata nu voi fi unu care sa intemeieze o religie noua, nici nu prea ma vad in stare sa fac asa ceva si nici nu vreau, consider ca ar fi o razvratire, o jertfa straina. Avem un caz din biblie in care lucrul asta a fost pedepsit cu moartea.
Eu nu fac decat sa imi exersez libertatea de gandire, nu ma supun nici unei autoritati in domeniu sau unui corp de guvernare, nici macar literei legii si nici nu vreau sa exercit vreo autoritate asupra altora ci fiecare sa fie condus si invatat de duhul.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Lun Apr 09, 2012 9:54 pm

Patria nu mai primeste jertfa din mainile noastre de cand cu moartea Maresalului Ion Antonescu si tradarea Regelui.
Romania a devenit de atunci mai mult o stare, parte a inimii numai, o Romanie care nu se vede si care e zidita din pietre vii.
Romania,cea care se vede si peste care au trebuit sa treaca sapte timpuri, este sortita judecatii.
Daca Romania ar mai fi din lumea aceasta atuncii fii ei adevarati ar lupta pentru ea, dar acum ea nu mai e din lumea aceasta.
Romania este in inima noastra, prin urmare lupta pe care o avem de dus nu mai e nici ea cu armele firii ci cu cele duhovnicesti.
„Împărăția Mea nu este din lumea aceasta”, a răspuns Isus. „Dacă ar fi Împărăția Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu dat în mâinile iudeilor; dar acum, Împărăția Mea nu este de aici.”-Ioan 18:36

Numai suntem chemati sa luptam pentru Romania ci sa murim alaturi de ea daca o iubim asa de mult, astfel ca prin credinta si nu prin lege se va indreptatii omul inaintea lui Dumnezeu.Bagati sabia in teaca, oare nu voi bea paharul pe care mi l-a dat tatal sa-l beau?

Si va fi asa ca cine va cauta sa-si scape viata, o va pierde si cine o va pierde din cauza credintei acela o va castiga.
Cine se va rusina de Romania, se va rusina si Romania de el.

„Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea și să Mă urmeze.”-Matei 16:24

„Haidem să mergem și noi să murim cu El(ROMANIA)!” -Ioan 11:16
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Lun Apr 23, 2012 2:18 pm

Nu din 89 a venit blestemul asupra noastra, eventual s-a trecut la o alta etapa, cea finala putem spune. Totul se trage de la Regele Mihai.
Printr-un singur om a venit pacatul in lume si prin pacat moartea si astfel moartea a trecut asupra tuturor căci toti au pacatuit. Avem din nou nevoie sa fim rascumparati de sub blestemul legii adica a crucii, cineva care sa preia crucea noastra facand ispasire.
Nimeni, Niciunul macar care sa fie vrednic?!

Un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si cine va crede in el va fi mantuit. El este Fiul Patriei de care trebuie sa ascultam si in care Patria isi gaseste placerea fiindca El si Patria una sunt. Rahela va da nastere acestui fiu de data aceasta si nu Leea.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Vin Mai 04, 2012 12:08 pm

Nu piere neamul Romanesc asa cu una cu doua,are prea multi martiri in spate, prea multe jertfe care au zidit si sfintit Romania in inimile noastre.A se citi MESTERUL MANOLE.
Totusi este adevarat ca in focul incercarii, cei mai multi dintre noi vor cadea in apostazie.
Cei care nu s-au impartasit din jertfa de pe altar si n-au fost stropiti cu sangele acesta ca sa fie sfintiti, astfel ca ei n-au constiinta nationala,acestia sunt predispusi la cadere.
Dar cei care s-au sfintit mancand din lucrurile sfinte de pe altarul patriei, pentru acestia, patriotismul va fi ca o ancora a sufletului in vremurile care vin. Acesta este pastele(trecere) nostru a Romanilor.
Doar daca vom bea sangele si vom manca trupul lui Horea sau al Maresalului Ion Antonescu sau Constantin Brancoveanu sau a altor MARETE UMBRE pe care nu-i insir dar sunt sigur ca ii cunoasteti, doar prin ei vom capata trecere, ei sunt HRISTOS PASTELE(TRECERE) NOSTRU CARE A FOST JERTFIT.
Prin ei Hristos a fost oglindit.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Mai 10, 2012 1:42 pm

Romania va trece prin valea umbrei mortii cum zice biblia, si nu stiu cati vor mai iesi din ea, de aceea avem nevoie sa ne intoarcem la ce-i al nostru, la sangele martirilor si eroilor nostri care nu ne vor lasa sa cadem in apostazie, sa ne dezicem de Romania. Acesta este pastele(trecere) nostru al Romanilor.

''Sa va tineti de juramantul dat mie(juramant/legamant sfintit prin sangele lor), caci singura, statornicia noastra in credinta data, si pe mine si pe toata Romanimea o poate mantuii.’’- HOREA
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Aug 16, 2012 11:43 am

Solutia nu este sa luptam pentru Romania ci sa primim botezul mortii Romaniei. Oricine va incerca sa lupte va murii ca si razvratit. Daca citim cartea lui Ieremia vedem cum El zicea poporului sa nu lupte, iar Romania se afla in aceeasi situatie. Daca luptam inseamna sa urmam o cale pe care orice necurat poate merge, se pot infiltra printre noi si sa ne compromita, pe cand biblia vorbeste de o cale pe care niciun necurat nu poate intra, pe asta trebuie s-o urmam.
Doar calea pe care ne-a deschis-o Iisus Hristos este buna, doar astfel vom putea sa spunem la fel ca si el:”Printul lumii acesteia n-a gasit nimic in mine”.
Este o cale a mortii spre viata pornita din credinta. Pe aceasta cale nu se mai pot infiltra tot felul de oportunisti, nu mai e loc de interese meschine. Cei infiltrati nu se mai pot preface ca sunt de-ai nostrii, nu pot sa se prefaca ca mor, aicea, pe aceasta cale se moare pe bune fapt care ii va tine la distanta pe cei necurati fiindca ei nu pot avea credinta noastra si nici s-o mimeze.
Nimeni nu va fi indreptatit prin faptele legii ci prin credinta, ascultare si loialitate fata de credinta data neamului nostru. Ce se poate face este sa ramanem ferm in credinta data pentru care a curs sangele eroilor nostri si prin care Hristos a fost oglindit, sa nu tradam sangele legamantului pentru Patrie. Ascultarea face mai mult decat jertfa. Tu n-ai voit nici jertfa nici dar ci mi-ai pregatit un trup.


nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Sam Oct 06, 2012 11:31 am

Romania poarta stigmatele lui Hristos.
“Atunci Iisus a zis celor doisprezece: „Voi nu vreți să vă duceți?”
„Doamne”, I-a răspuns Simon Petru, „la cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice.
Și noi am crezut și am ajuns la cunoștința că Tu ești Hristosul, Sfântul lui Dumnezeu.”
Ioan 6:68,69

Cine vrea sa ramana, sa ramana! Dar sa stiti ca va trebui sa ne lepadam de noi insine, sa ne luam crucea si asa s-o urmam.
Cine nu-si ia crucea, nu primeste botezul mortii Romaniei nu este vrednc de ea.
„Haidem să mergem și noi să murim cu El(cu Romania)!” Ioan 11:16

Hristos a zis: “Eu am un botez cu care trebuie să fiu botezat și cât de apăsat sunt până este îndeplinit!” Luca 12:50
Romania va trece printr-un botez ca cel al lui Hristos. Sa nu ne rusinam de Romania caci si ea se va rusina de noi.

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  nicu Joi Oct 25, 2012 2:06 pm

Romania are binecuvantarea lui Avraam, este ca si ‘closca cu oua de aur’.
Problema care se pune, cum vom exploata noi aceasta resursa in avantajul nostru si nu al lor. Ei ar trebui sa joace cum cantam noi. Slabiciunea lor este dependenta fata de noi. Sa exploatam deci aceasta slabiciune. Oul acesta de aur pe care il putem da noi, aceasta e resursa pentru care se lupta si ei, sapa in aceasta directie. Au nevoie de noi ca de aer, ‘se uita la noi ca la Dumnezeu’. Trebuie sa nu le facem jocurile. Ei au nevoie tocmai de o Romanie revoltata, de un caine asmutit, intaratat, care atunci cand i se va da drumul din lant sa apuce sa blesteme tot si sa muste tot ce prinde. Nu le faceti jocul, primiti mai degraba botezul mortii Romaniei. Ganditi astfel:

“Oare pentru noi, care ne sfâșiem în mânia noastra,
s-ajungă pustiu pământul
și să se strămute stâncile din locul lor?” Iov 18:4

Acesta e ultimul lucru de care au nevoie, de un Hristos care moare.
Asadar nu luati in seama cuvintele provocatoare de genul:

„Uă! Tu, care strici Templul și-l zidești la loc în trei zile,
mântuiește-Te pe Tine însuți și coboară-Te de pe cruce!”

Aceasta e dovada de credinta, sa mori recunoscand ca nu pentru tine ar trebui sa se ‘stramute stancile din locul lor’, sa te raportezi cuiva care este superior tie, care a creat precedentul.

DACA HRISTOS A MURIT, TOATA LUMEA A MURIT!
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sensul schimbarii Empty Re: Sensul schimbarii

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum