Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Noi suntem zidarii (masonii)!

In jos

Noi suntem zidarii (masonii)! Empty Noi suntem zidarii (masonii)!

Mesaj  nicu Vin Iul 15, 2011 11:13 am

Noi suntem zidarii (masonii)!!!
Noi poporul Roman suntem piramida vie, poporul ales si in 'samanta noastra vor fi binecuvantate toate neamurile.
Romania are binecuvantarea lui Avraam. Noi suntem ca o piramida al carei varf lipseste, este vorba de samanta care trebuie sa vina si in care vor fi binecuvantate toate neamurile. Aceasta samanta, copil de parte barbateasca, va completa piramida, el fiind ''piatra din capul unghiului'', ''ochiul atoatevazator”.
Pana la urma, este vorba de o NOUA ORDINE MONDIALA, dar una care vine de la Dumnezeu si care este prin credinta nu prin lege. Greseala noastra ca zidari, ca si a zidarilor anteriori noua, care este poporul Israel, este sau va fi ca vom cauta dreptatea prin lege si nu prin credinta. De aceea se va zice din nou: PATRA PE CARE AU LEPADAT-O
Pana la urma biblia ne vorbeste despre o NOUA ORDINE MONDIALA, dar una care vine de la Dumnezeu si care este prin credinta nu prin lege, prin Iacov si nu prin Esau, prin Abel si nu prin Cain.
Pana la urma aceasta vine de la Dumnezeu, faptul de-a UNII TOATE INTRU CHRISTOS, faptul de-a fi O SINGURA TURMA SI UN SINGUR PASTOR.
La asta se refera binecuvantarea lui Avraam cand zice ca IN SAMANTA LUI VOR FI BINECUVANTATE TOATE NATIUNILE.
Lucrarea Anticristica consta in faptul ca isi aroga un merit si un rol in istorie care nu-i apartine decat celui pe care Dumnezeu l-a ales.
Europa Unita de astazi este antichrstica fiindca unitatea este creata in numele sau pentru numele Americii, ea nu are aceasta chemare sau imputernicire.
Noua Romanilor care avem binecuvantarea lui Avraam:
”Un Copil ni se va naste, un Fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.”-Isaia 9:6
Toate neamurile vor fi binecuvantate in samanta noastra!
Atentie! acesta nu este regele Mihai care se pare ca va incerca sa ieie locul celui ales, a celui care are inima dupa inima lui Dumnezeu.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iun 21, 2012 9:38 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Noi suntem zidarii (masonii)! Empty Re: Noi suntem zidarii (masonii)!

Mesaj  nicu Vin Iul 15, 2011 11:41 am

Noi suntem pazitorii comorii care are sa fie data tuturor neamurilor la timpul potrivit si care va fi prin credinta in cel care urmeaza sa se nasca in Romania(Betleem), Romania este pomul interzis, in mijlocul nostru se afla chivotul legamantului iar noi suntem pazitorii ei de 2000 de ani incoace, decand Israel a perdut binecuvantarea. Totdeuna au fost niste heruvimi pe acest pamant si care au pazit drumul catre pomul vietii.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Dec 04, 2011 1:00 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Noi suntem zidarii (masonii)! Empty Re: Noi suntem zidarii (masonii)!

Mesaj  nicu Vin Oct 14, 2011 5:14 pm

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IwyEYG6u86s

Mai mare minune a lumii decat piramidele din Egipt, este piramida vie care este poporul Romanesc. Noua ne place sa vorbim de misterele piramidelor, ceea ce este un lucru bun, dar aici iată că se află o piramida mai mare decat cea din Egipt.

Este foarte asemanator cu ce zice Iisus:'' Imparateasa... a venit de la marginile pământului ca să asculte înțelepciunea lui Solomon, iar aici iată că se află Unul mai mare decât Solomon!''- Matei 12:42

Noi(Romania- Piramida vie) suntem ca o piramida al carei varf lipseste, este vorba de samanta care trebuie sa vina si in care vor fi binecuvantate toate neamurile. Aceasta samanta, copil de parte barbateasca, este menit sa completeze (s-o implineasca)piramida, el fiind ''piatra din capul unghiului''.
Greseala noastra ca zidari, ca si a zidarilor anteriori noua, care este poporul Israel, este sau va fi ca vom cauta dreptatea prin lege si nu prin credinta. De aceea se va zice din nou:
''PATRA PE CARE AU LEPADAT-O ZIDARII''


Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Oct 28, 2012 12:08 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Noi suntem zidarii (masonii)! Empty Re: Noi suntem zidarii (masonii)!

Mesaj  nicu Vin Noi 25, 2011 12:09 pm

Daca noi suntem zidarii(masonii), atunci ei cine sunt? Cine sunt cavalerii templieri? Ce este organizatia masonica care pare ca are ''șapte capete, zece coarne, și șapte cununi împărătești pe capete.'' ?

Nu pretind ca as cunoaste adevarul cu privire la ei, dar eu cred ca la ei se refera Iisus cand zice:

''voi închideți oamenilor Împărăția cerurilor: nici voi nu intrați în ea, și nici pe cei ce vor să intre, nu-i lăsați să intre.''- Matei 23:13

Ei cunosc tainele imparatiei si o tin la departare de cei care inseteaza.

Ei cunosc istoria, dar se ocupa cu falsificarea ei.

Ei ne cunosc mai bine decat ne cunoastem noi pe noi insine si ne tin in intuneric.

Ei se afla pe langa Imparat pentru a actiona impotriva Imparatiei lui Dumnezeu.

A adunat pe toți preoții cei mai de seamă și pe cărturarii norodului, și a căutat să afle dela ei unde trebuia să Se nască Hristosul.
„În Betleemul din Iudea“, i-au răspuns ei, „căci iată ce a fost scris prin proorocul:
Și tu, Betleeme, țara lui Iuda, nu ești nici de cum cea mai neînsemnată dintre căpeteniile lui Iuda; căci din tine va ieși o Căpetenie, care va fi Păstorul poporului Meu Israel.“nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Noi suntem zidarii (masonii)! Empty Re: Noi suntem zidarii (masonii)!

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum