Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Scurt istoric a Romaniei

In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Mier Aug 24, 2011 9:07 am

„Dar intai vine nu ce este duhovnicesc, ci ceea ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urma.’’- 1 Corinteni 15:46
Laban a raspuns: „In locul acesta nu-i obicei sa se dea cea mai tanara inaintea celei mai mari.’’- Geneza 29:26

Desi Christos s-a trudit pentru Rahela, totusi cum „In locul acesta nu-i obicei sa se dea cea mai tanara inaintea celei mai mari’’( Geneza 29:26), asa ca s-a ales prima data cu Leea.
Dupa cum Leea a fost prima ceea care i-a nascut copii lui Christos, la fel a fost si in cazul Romaniei, iar pantecele Rahelei avea sa fie inchis pana la sfarsitul vremurilor. Pe parcursul vremurilor Leea a nascut lui Christos pe Decebal, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Mihai Viteazul, Baba Novac, Horea, Closca si Crisan, Avram Iancu si multi altii care au aparat cu barbatie acest pamant sfant, ei au fost niste heruvimi pe care Dumnezeu i-a pus sa pazeasca drumul catre pomul vietii.
La urma, zice biblia, Leea a nascut o fata careia i-a pus numele Dina( Geneza 30:21).
Aceasta corespunde istoriei noastre, a Romaniei cand ne-a lipsit cu desavarsire vitejia, barbatia si spiritul de sacrificiu, anul 1947 cand Regele Mihai a abdicat, de atunci Leea a incetat sa mai nasca si Dumnezeu si-a indreptat atentia spre Rahela. Dumnezeu nu a fost deacord cu fapta unsului Romaniei la acea data, astfel ca i-a inlaturat coroana si a refuzat sa-l binecuvanteze prin faptul ca nu i-a dat sa aiba copil de parte barbateasca pentru a nu avea continuitate. Regele Mihai are cinci fiice si nici un baiat. Regele Mihai este un Esau care pierde binecuvantarea lui Avraam, binecuvantare care este data altuia care nu-I lipseste spiritul de sacrificiu cum a fost cazul Maresalului Ion Victor Antonescu.
De acum Rahela urmeaza sa dea nastere unui copil de parte barbateasca, de acum mantuirea va fi desavarsita.
„Caci un Copil ni se va naste, un Fiu ni se va da, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” – Isaia 9:6


Ultima editare efectuata de catre nicu in Mar Apr 29, 2014 4:25 pm, editata de 6 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Sam Aug 27, 2011 10:15 am

Dupa cum Leea a fost prima ceea care i-a nascut copii lui Christos, la fel a fost si in cazul Romaniei, iar pantecele Rahelei avea sa fie inchis pana la sfarsitul vremurilor. Pe parcursul vremurilor, Leea a nascut lui Christos pe Decebal, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Mihai Viteazul, Baba Novac, Horea, Closca si Crisan, Avram Iancu si multi altii care au aparat cu barbatie acest pamant sfant, ei au fost niste heruvimi pe care Dumnezeu i-a pus sa pazeasca drumul catre pomul vietii.  Ceea ce incerc sa zic sau sa scot in evidenta, este ca nu putem sa zicem ca ce a nascut Leea este lucrul dracului, de fapt Apostolul Pavel spune ca legea este buna si dreapta, numai ca ceea ce este bun mi-a dat moartea. Rodul Leei devine lucrul dracului prin care vine Antichrist, din cauza ca ea nu pricepe ca de cand a nascut-o pe Dina, Dumnezeu si-a indreptat atentia spre Rahela, si iarasi, ea nu vrea sa priceapa ca ii este dat sa lucreze 6 zile dar in ziua a 7-a trebuie sa inceteze lucrul deoarece in aceasta zi lucreaza insusi Dumnezeu si face ceruri noi si pamant nou si o Romanie ca sorele sfant de pe cer. Daca ar fi fost posibil ca prin dreptatea legii(Leea) sa se realizeze o Romanie ca soarele sfant de pe cer, atunci ar fi insemnat ca desavarsirea, dreptatea, pacea si libertatea se putea obtine prin aceasta si nu era nevoie de o alta lege, LEGAMANT sau jertfa pentru aceasta. Daca era posibil atunci nu mai era nevoie de mai multe jertfe ci numai de una singura. Negresit ca fii Leei ce s-au jertfit au obtinut pentru Romania si inca pot sa obtina dreptate, libertate si pace, dar nu intr-un mod desavarsit, fiindca va fi doar o chestie de timp pana cand acestea iarasi vor fi calcate in picioare, pana cand pamantul va da iarasi spini si palamida, si ca sa cautam in continuare dreptatea legii, ar insemna in termeni profetici, sa ne mai invartim pentru inca 40 de ani in pustie, lucru pe care nimeni nu-l doreste ci mai degraba sa intram in odihna lui Dumnezeu. Acum a sosit timpul Rahelei sa dea nastere unui copil de parte barbateasca, de data asta, mantuirea va fi desavarsita, va fi o romanie ca soarele sfant de pe cer si nu numai, fiindca mantuirea va fi data si celorlalte neamuri, astfel se va implini cuvantul care spune ca in samanta noastra vor fi binecuvantate TOATE NEAMURILE, nu numai noi.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iul 04, 2013 8:05 pm, editata de 6 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Sam Aug 27, 2011 11:21 am

''La baza idealului romanesc sta lupta acerba si la nevoie sacrificiul suprem.''

Toti marii eroi a neamului romanesc, darurile lui Dumnezeu sub forma de oameni(copii Leei), au inteles acest lucru. Ei au venit sa '' PIARA, SA FUGA SAU SA INVINGA''
Regele Mihai a intrerupt acest lant al martirilor, el a ales sa fuga. De atunci, Leea a incetat sa mai nasca. Trebuia ca jertfa sa nu lipseasca de pe altar, focul trebuia sa arda neincetat si sarea sa nu lipseasca pentru continuitatea coloanei. De atunci, Dumnezeu a parasit SILO si a ales SIONUL, a lepadat pe Saul si a ales pe David, a lepadat pe Esau si a ales pe Iacov, a lepadat pe Ismael si a ales pe Isac, a lepadat pe Cain si a ales pe Abel, primele table ale legii au fost sfaramate si Dumnezeu face altele noi, legamantul dintai a fost calcat si Dumnezeu vesteste altul nou care va fi sfintit prin sangele profeticului Beniamin.

https://www.youtube.com/watch?v=Vu4hKQa_Owc
uite si o comparatie buna Smile)
https://www.youtube.com/watch?v=Rd9PWvrkbO0&feature=related


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Noi 19, 2011 10:30 am, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Dum Aug 28, 2011 2:21 pm

https://www.youtube.com/watch?v=wV6Tx2urWh0&feature=related

Regele Mihai este antichristul, el este din samanta femeii roabe care isi pierde coroana din cauza lasitatii si va prigonii pe cel pe care l-a ales Dumnezeu, in mana caruia ii va fi data imparatia si care este din femeia libera. Ei ne vor zdrobii calcaiul iar noi le vom zdrobii capul.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Mar Sept 20, 2011 1:14 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Dum Aug 28, 2011 2:23 pm

70 de saptamani de ani 1941-2011

”Șaptezeci de săptămâni au fost hotărâte asupra poporului tău și asupra cetății tale celei sfinte, până la încetarea fărădelegilor, până la ispășirea păcatelor, până la ispășirea nelegiuirii, până la aducerea neprihănirii veșnice, până la pecetluirea vedeniei și prorociei și până la ungerea Sfântului sfinților.
Să știi, dar, și să înțelegi că de la DAREA PORUNCII(ordinul Maresalului, ”SOLDATI TRECETI PRUTUL”- 1941) pentru zidirea din nou a Ierusalimului până la Unsul, la Cârmuitorul, vor trece șapte săptămâni; apoi timp de șaizeci și două de săptămâni, piețele și gropile vor fi zidite din nou, și anume în vremuri de strâmtorare.”- Daniel 9:24, 25

sunt 70 de ani(saptamani de ani) de atunci, decand s-a dat ordinul. De atunci, romanismul sau patriotismul a fost rezidit in inimile noastre chiar in zi de stramtorare. va dati seama ca noi implinim o profetie?


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Oct 08, 2011 9:28 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Sam Sept 03, 2011 6:50 pm

BUCURATI-VA!!!
„Caci un Copil ni se va naste, un Fiu ni se va da, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” – Isaia 9:6


https://www.youtube.com/watch?v=RbPazqDeTqw&list=FLz9kybqLVQkqj349gwKtUyA&index=8&feature=plpp
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Lun Oct 31, 2011 5:41 pm

Pentru tot timpul cat Dumnezeu a locuit la SILO, cei ce au slujit in tot acest timp pe muntele acesta, de la Burebista la Maresalul Ion Antonescu, inchinarea lor este bine primita.
Dar de cand legamantul a fost calcat si de cand Dumnezeu nu mai locuieste acolo, cei ce vor continua sa mai arda tamaie la SILO, comit idolatrie. Silo devine o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna toti cei care n-au crezut/cunoscut lucrarea lui Dumnezeu. Vechiul legamant, lucrarea dreptatii prin lege, devine o paguba, o capcana, o lucrare de ratacire.

Dreptatea legii a cazut in dispret de cand a fost calcata si Dumnezeu a hotarat ca oamenii sa fie indreptatiti prin dreptatea credintei si ca cei morti sa ingroape mortii, satan sa scoata afara pe satan. Dumnezeu a sfaramat primele table ale legii si va face altele noi, legamantul cel vechi a fost calcat si Dumnezeu vesteste altul nou. Leea a incetat sa mai nasca si urmatorul copil de parte barbateasca va fi al Rahelei.
Dumnezeu nu mai locuieste la SILO si a ales SIONUL ca locuinta a sa. Dreptatea Legii este buna si dreapta pentru cat timp Dumnezeu a locuit la SILO, dar de cand Dumnezeu a parasit aceasta inaltime, aceasta devine o lucrare de ratacire, de aceea a zis Apostolul Pavel ca ceea ce era bun, a ajuns sa-mi dea moartea.
Apostolul Pavel se afla in ratacire prin continuarea inchinarii lui la SILO, pana in clipa cand Domnul s-a revelat lui si l-a intrebat : Paul! Paul! pentru ce ma prigonesti?
Apostolul Pavel era Patriot, era plin de ravna pentru Dumnezeu/Parie, dar nu era potrivit cunostintei.

Dreptatea prin lege inceteaza sa mai fie mijloc de combatere a raului, acest fapt este oglindit de catre Hristos si ucenicii sai. In timp ce Iisus era pe munte cu cativa dintre ucenicii lui, ceilalti ucenici ce ramasesera jos se chinuiau cum sa scoata un demon care se lasa cam greu. Intr-un mod similar, noi astazi ne confruntam cu un demon ce a pus stapanire pe trup, pe tara, pe intreaga lume, si care nici in ruptul capului nu vrea sa paraseasca trupul, nici sa-l pusti.
Nu mai merge dupa vechile metode conventionale, dupa lege, care atunci cand “auzeai de chiu si vai” te suiai pe cal. Acest fel de demon nu poate fi scos decat prin faptele credintei. Sa primim botezul mortii Romaniei, sa mergem sa murim impreuna cu Romania.

Sa lasam mortii sa ingroape mortii, Satana sa scoata afara pe Satana. Este sabat milenar, sa intram in odihna lui Dumnezeu prin credinciosie, ascultare fata de sangele legamantului pentru Patrie si nu prin faptele legii fata de care Satana va profita. Nu prin sulita sau sabie da Dumnezeu biruinta. Dumnezeu a parasit Silo care de acum a ajuns prilej de poticnire, o lucare de ratacire ca sa credem o minciuna.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Mier Oct 24, 2012 11:29 am, editata de 4 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Mar Noi 01, 2011 9:19 am

Potrivit bibliei,intrucat Leea a nascut ultima data o fetita pe care a numit-o Dina si de atunci Leea a incetat sa mai nasca, Dumnezeu si-a indreptat atentia spre Rahela, cea a carui pantec a fost inchis pana in ziua aceasta.
Prin binecuvantarea lui Dumnezeu, Rahela va da nastere unui copil de parte barbateasca si domnia va fi pe umarul lui.

”Un fiu ni se va da, un copil ni se va naste si domnia va fi pe umarul lui” Isaia 9:6

In samanta noastra, a Rahelei, vor fi binecuvantate toate popoarele.

Femeia roaba(Agar) sau femeia mai putin iubita(Leea) si samanta ei, va persecuta pe femeia libera(Sara)sau pe femeia mai mult iubita(Rahela) si samanta ei.

Femeia roaba sau,cea mai putin iubita si samanta ei, va deveni antichristica din cauza binecuvantarii pierdute, binecuvantare care i se va da femeii libere, a celei mai mult iubite si semintei ei.

Ei ne vor zdrobi calcaiul, iar noi le vom zdrobi capul.(Geneza 3:15)


Romania ca si natiune este oglindita prin Rebeca. Ea va da nastere la doi mesia, dar care numai unul dintre ei va primi binecuvantarea, celalalt devenind un ANTICHRIST.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iul 04, 2013 8:08 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Joi Dec 01, 2011 1:46 pm

La multi Ani Romania!
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  nicu Sam Ian 07, 2012 4:12 pm

Era un om din Ramataim-Țofim, din muntele lui Efraim, numit Elcana...El avea două neveste: una se numea Ana, iar cealaltă Penina. Penina avea copii, dar Ana n-avea.
Omul acesta se suia în fiecare an din cetatea sa la Silo, ca să se închine înaintea Domnului oștirilor și să-I aducă jertfe...
În ziua când își aducea Elcana jertfa, dădea părți nevestei sale Penina, tuturor fiilor și tuturor fiicelor pe care le avea de la ea.
Dar Anei îi dădea o parte îndoită; căci iubea pe Ana. Dar Domnul o făcuse stearpă.
Potrivnica ei o înțepa deseori, ca s-o facă să se mânie, pentru că Domnul o făcuse stearpă.
Și în toți anii era așa. Ori de câte ori se suia Ana la Casa Domnului, Penina o înțepa la fel. Atunci ea plângea și nu mânca.
Elcana, bărbatul ei, îi zicea: „Ano, pentru ce plângi și nu mănânci? Pentru ce ți-este întristată inima? Oare nu prețuiesc eu pentru tine mai mult decât zece fii?”...Ea(Ana) a făcut o juruință și a zis: „Doamne Dumnezeul oștirilor! Dacă vei binevoi să cauți spre întristarea roabei Tale, dacă-Ți vei aduce aminte de mine și nu vei uita pe roaba Ta și dacă vei da roabei Tale un copil de parte bărbătească, îl voi închina Domnului pentru toate zilele vieții lui, și brici nu va trece peste capul lui.” (1Sam cap1)


Îngerul Domnului S-a arătat femeii și i-a zis: „Iată că tu ești stearpă și n-ai copii; dar vei rămâne însărcinată și vei naște un fiu.
Acum ia bine seama să nu bei nici vin, nici băutură tare și să nu mănânci nimic necurat.
Căci vei rămâne însărcinată și vei naște un fiu. Briciul nu va trece peste capul lui, pentru că acest copil va fi închinat lui Dumnezeu din pântecele mamei lui; și el va începe să izbăvească pe Israel din mâna filistenilor.” (Jud 13:3-5)

Bucură-te, stearpo care nu mai naști! Izbucnește în strigăte de bucurie și veselie, tu care nu mai ai durerile nașterii! Căci fiii celei lăsate de bărbat vor fi mai mulți decât fiii celei măritate, zice Domnul.(Isaia 54:1)
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Scurt istoric a Romaniei Empty Re: Scurt istoric a Romaniei

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum