Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mar Aug 30, 2011 12:19 pm

''Șaptezeci de săptămâni au fost hotărâte asupra poporului tău și asupra cetății tale celei sfinte, până la încetarea fărădelegilor, până la ispășirea păcatelor, până la ispășirea nelegiuirii, până la aducerea neprihănirii veșnice, până la pecetluirea vedeniei și prorociei și până la ungerea Sfântului sfinților.
Să știi, dar, și să înțelegi că de la DAREA PORUNCII(ordinul Maresalului,''Ostași, vă ordon: Treceți Prutul!“ -1941)pentru zidirea din nou a Ierusalimului(ROMANIEI MARI) până la Unsul, la Cârmuitorul, vor trece șapte săptămâni; apoi timp de șaizeci și două de săptămâni, piețele și gropile vor fi zidite din nou, și anume în vremuri de strâmtorare.'' - Daniel 9:24,25

70 DE SAPTAMANI DE ANI 1941-2011


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Oct 08, 2011 9:29 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mar Aug 30, 2011 12:51 pm

Asa a fost scris, asa trebuia sa se intample fratilor. Ca Ierusalimul sau Romania Mare sa fie zidita mai intai in inimile noastre si anume in timp de stramtorare si pe urma aceasta urmeaza sa se arate si in afara. Deci este adevarat cuvantul care spune ca imparatia(Romania Mare) este in inima noastra mai cu seama. Si cuvantul lui Dumnezeu mai spune :’’ facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe Pământ ’’
Precum in inima noastra, asa si in afara ei.
Trebuia ca aceasta sa aiba loc pe timp de stramtorare in vederea sfintirii, caci un legamant sau o constructie este petcetluita sau sfintita prin sange, prin martiriu. De la inceputul celor 70 de saptamani de ani, Romania Mare a fost petcetluita sau sfintita incepand cu sangele Maresalului Ion Antonescu(Iacov).
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mar Aug 30, 2011 2:47 pm

Imparatia sau Romania Mare consta in pietre vii, martiri care zunt ziditi in aceasta. Nimeni nu poate sa darame o astfel de constructie sfintita prin sange. Chiar daca cele de afara trec, cele dinauntru nu pot trece iar cele de afara continua sa existe si sa invieze daca e cazul, atata timp cat ele exista inauntrul nostru si ele exista pentru totdeauna.
Ori de cate ori vor continua sa ne omoare, tot de atatea ori, ele devin si mai sfinte si vesnice. Ceea ce ne omoara, ne face si mai puternici.
Porțile locuinței morților nu vor birui ceea ce Dumnezeu a zidit, si anume in inima noastra mai intai pentru ca pe urma aceasta sa se manifeste si in afara.

Va recomand sa cititi balada: MESTERUL MANOLEUltima editare efectuata de catre nicu in Lun Sept 12, 2011 11:17 am, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mar Aug 30, 2011 3:25 pm

Ceea ce ne asteapta deacuma este botezul Romaniei !!!

Romania poarta stigmatele lui Cristos. Cristos a zis:
”Am un botez cu care trebuie sa fiu botezat si cat de apasat sunt pana este indeplinit!” (Luca 12:50)

Romania, la fel ca si Cristos, are un botez prin care trebuie sa treaca, acesta este un botez al mortii. Daca cineva nu va primi si se va impotrivii acestui botez al romaniei sau nu se naste din nou in numele acesta, acela nu va mai intra in imparatia lui Dumnezeu.

Romania, mai inainte ca sa invieze, va trebui sa moara la fel ca si Cristos.Ca un miel care il duci la taiere.

Romania, se duce negresit dupa cum este scris, dar vai de omul acela prin care este vandut.

Noi ne asemanam cu Isac, ne indreptam spre moarte sigura. La fel ca si el, noi intrebam: „Tata! Iată focul și lemnele; dar unde este mielul pentru arderea de tot?”

Nu este nevoie de mare stiinta ca sa ne dam seama ca noi suntem jertfa pentru arderea de tot. Sunt unii care vad asta si o iau la fuga si se dezic de romanismul lor dar sunt si cei care vor continua drumul in speranta ca Dumnezeu le va scoate in cale mielul RASCUMPARATOR.

sufletul ni se apropie de groapa si viata de vestitorii mortii.

Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru noi, unul din miile acelea, care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze,

Dumnezeu Se indura de noi si zice ingerului: „Izbaveste-l, ca sa nu se pogoare in groapa; am gasit un PRET DE RASCUMPARARE pentru el!”-Iov 33:22-24

RASCUMPARAREA este singura noastra salvare si care nu vine de la noi.
TRAIASCA ROMANIA CHRISTICA! TRAIASCA ROMANIA MARE! TRAIASCA CELE ZECE FECIOARE!

Ardeal (Transilvania), Muntenia, Basarabia, Moldova ,Oltenia ,Dobrogea, Banat, Crișana, Bucovina, Maramureș.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Sept 10, 2011 10:47 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Dum Sept 04, 2011 5:27 pm

Moartea lui Christos a fost oglindita asupra mortii Maresalului.

''Cine ne va despărți pe noi de dragostea lui Hristos? Căci sunt bine încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înălțimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru.'' - Romani 8:38,39

Maresalul n-a fost invins,de fapt prin moartea lui a facut mai mult decat prin viata lui fiindca daca prin viata lui nu a reusit sa construiasca Romania Mare, aceasta a reusit s-o faca prin moartea lui, zidind Romania Mare in inimile noastre prin sangele lui, prin trupul lui. Romania este zidita din pietre vii si zidirea se afla in inima noastra dupa cum bine a spus Iisus Christos: ''Imparatia este in inima voastra''
Portile locuintei mortilor nu vor biruii ceea ce Dumnezeu a zidit in inimile noastre prin martiri.

'' Eu sunt Păstorul cel bun. Păstorul cel bun ISI DA VIATA PENTRU OI.

Dar cel plătit, care nu este păstor și ale cărui oi nu sunt ale lui, când vede lupul venind,LASA OILE SI FUGE; și lupul le răpește și le împrăștie. Cel plătit fuge, pentru că este plătit și nu-i pasă de oi.

Eu sunt Păstorul cel bun. Eu Îmi cunosc oile Mele, și ele Mă cunosc pe Mine,

așa cum Mă cunoaște pe Mine Tatăl și cum cunosc Eu pe Tatăl; și EuIMI DAU VIATA pentru oile Mele.'' - Ioan 10:11-15

Regele Mihai si-a primit plata atunci cand a fugit, stiti bine la ce ma refer. Acuma ce mai vrea?

Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Mai 27, 2012 1:08 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mier Oct 26, 2011 7:11 pm

”Șaptezeci de săptămâni au fost hotărâte asupra poporului tău și asupra cetății tale celei sfinte, până la încetarea fărădelegilor, până la ispășirea păcatelor, până la ispășirea nelegiuirii, până la aducerea neprihănirii veșnice, până la pecetluirea vedeniei și prorociei și până la ungerea Sfântului sfinților.
Să știi, dar, și să înțelegi că de la DAREA PORUNCII(ordinul Maresalului,”Ostași, vă ordon: Treceți Prutul!“ -1941)pentru zidirea din nou a Ierusalimului(ROMANIEI MARI) până la Unsul, la Cârmuitorul, vor trece șapte săptămâni(1941-1948= 7 ani) ; apoi timp de șaizeci și două de săptămâni(1948-2011=caderea noastra pe maini straine din caza tradarii si a lasitatii Regelui), piețele și gropile vor fi zidite din nou(Romania cunoaste o renastere a identitatii, demnitatii si a spiritului patriotic care fusese amputat- vezi modelul profetic despre Samson), și anume în vremuri de strâmtorare.” – Daniel 9:24,25

70 DE SAPTAMANI DE ANI 1941-2011

nota:stiu ca intre 1948-2011 sunt de fapt 63 de ani si nu 62, dar asta din cauza saptamanii in plus care face sa fie nu 69 de saptamani de ani ci 70 de saptamani de ani.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Joi Oct 27, 2011 8:01 pm

Istoria cheama la judecata ceea ce s-a intamplat atunci, nu degeaba Regele Mihai este singurul sef de stat in viata din aceea perioada. El este dovada vie a unui legamant intre Dumnezeu si poporul Romanesc, un legamant ce a dainuit 2000 de ani si care a fost calcat de Majestatea sa Regele Mihai I .

Legamantul("Amor patria nostra lex'' Iubirea patriei este legea noastră. -proverb latin )
cerea ca focul sa arda neancetat, sarea si jertfa sa nu lipseasca nicio clipa. Aceasta avea sa asigure continuitatea coloanei infinitului.

Și, din vreme-n vreme,
Practică barbară,
Capul ginții noastre
Cade pentru Țară!

Ce avea sa se intample cand aceasta practica barbara, dupa cum o numeste versul, avea sa inceteze?

''Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata'' -Matei 5:13

Din cauza pacatului, a incalcarii legamantului, Dumnezeu vesteste un nou legamant, imparatia este luata din mana Majestatii sale Regele Mihai I si este data altui om care este dupa inima lui Dumnezeu. Aici intervine primul martor(Samuel) care rosteste judecata impotriva calcarii legamantului si face loc unui legamant nou care va fi petcetluit, sfintit prin sangele celui pe care l-a ales Dumnezeu. Cel ales De Dumnezeu, este al doilea martor.

Regele Mihai a tradat poporul Roman, asta-i un fapt.
Regele Mihai, spre deosebire de Maresalul Ion Antonescu, a cautat foloasele lui proprii, nu ne-a iubit pana la sacrificiu asa cum a facut Maresalul.

Regele Mihai si Maresalul Ion Antonescu, sunt doua modele profetice, regele il prefigureaza pe Esau si Maresalul il prefigureaza pe Iacov.
Alte modele profetice cu privire la cei doi, sunt: Cain si Abel, Ismael si Isac, Esau si Iacov, Saul si David.

Cei doi mai sunt prefigurati de urmatoarea intamplare din biblie, pe care sunt sigur ca o cunoasteti:

Era odata doua femei ce se certau cu privire la a cui este copilul.Cea dintai a raspuns: Nu, nu! Fiul tau este cel mort, iar fiul meu este cel viu!

Asa se certau ele inaintea regelui. Atunci regele a zis:

Una zice: „Fiul meu este cel viu, iar fiul tau este cel mort!”, iar cealalta zice: „Ba nu, ci fiul tau este cel mort, iar fiul meu este cel viu!”

Apoi regele a poruncit:„Aduceti-mi o sabie!” Si i-au adus o sabie. Iar el a zis: „Taiati copilul cel viu in doua si dati-i o jumatate uneia si o jumatate celeilalte!” Atunci femeia al carei fiu era viu s-a umplut de durere pentru fiul ei si a zis: Te rog, stapanul meu, da-i ei copilul, dar nu-l omori!

Va intreb, cine a facut cinste tarii noastre? Regele Mihai care ne-a abandonat sau Maresalul Ion Antonescu care s-a jertfit pentru noi? Prin care dintre cei doi a stralucit Christos?

Dumezeu i-a intors spatele si l-a lepadat pe Regelui Mihai si nu l-a binecuvantat, refuzandu-i sa aiba macar un copil de parte barbateasca, pentru ca sa nu aiba continuitate(degeaba vor ei sa schimbe legea salica).
Dumnezeu a dat imparatia in mainile altuia, a unui OM DUPA INIMA LUI DUMNEZEU.
Aveti grija, REGELE MIHAI FACE PARTE DIN SERIA ANTICRISTILOR, el va comite un genocid pentru ca sa-si pastreze imparatia si va omora preotii Domnului fiindca au gazduit pe David, dupa cum a facut Saul (1 Samuel 22), si in final pe cel pe care l-a ales Dumnezeu.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Iun 09, 2012 9:34 am, editata de 4 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mier Noi 02, 2011 7:14 pm

’’ Cine nu se pune pe sine jertfa in asemenea vremuri, nu-i vrednic sa tina in stapanirea sa popoarele.
E mai putin decat cel din urma misel.’’ – Gheorghe Cozorici

Acest citat este din filmul ''Stefan Cel Mare'' si se potriveste perfect cu privire la ESAU al zilelor nostre.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mier Dec 14, 2011 6:52 pm

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Mar Dec 20, 2011 12:44 pm

"Amor patria nostra lex
Iubirea patriei este legea noastra." -proverb latin.

Ingerul heruvim, pazitorul pomului interzis a tradat interesul national, a incalcat legea care cerea sange, sare si foc in vederea ispasirii pacatelor.
El si-a iubit mai mult viata decat sa fie nevoit sa moara pe altarul patriei, el este Esau care gandeste ca trebuie sa i se slujeasca si nu ca el sa slujeasca si sa-si dea viata pentru multi.

''Te-am pus să fii un heruvim păzitor;
erai pe muntele cel sfânt al lui Dumnezeu
și umblai prin mijlocul pietrelor scânteietoare.
Ai fost fără vină în căile tale
din ziua în care ai fost creat
și până când s-a găsit nedreptate în tine.''-Ezechiel 28:14,15
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Joi Ian 05, 2012 1:51 pm

In anul 1948 s-au implinit urmatoarele cuvinte cu privire la Zedechia al zilelor noastre:

''Așa vorbește Domnul Dumnezeu: „La o parte cu mitra, jos cununa împărătească! Nu mai este cum a fost. Ce este plecat va fi înălțat, și ce este înălțat va fi plecat!
Voi da jos cununa, o voi da jos, o voi da jos. Dar lucrul acesta nu va avea loc decât la venirea Aceluia care are drept la ea și în mâna căruia o voi încredința.'' –Ezechiel 21:26,27

Sapte timpuri mai tarziu care sunt timpurile neamurilor(1941-2011=7+63= saptezeci de saptamani de ani), imparatia urmeaza sa fie incredintata aceluia pe care Dumnezeu l-a ales.

''Un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul lui.''- Isaia 9:6

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Sam Ian 07, 2012 4:49 pm

Cu ce se aseamana acest tavalug ce a venit peste noi de la al 2-lea razboi incoace? Ele se aseamana cu apele lui Noe.

''Câteva clipe te părăsisem, dar te voi primi înapoi cu mare dragoste.
Într-o izbucnire de mânie, Îmi ascunsesem o clipă fața de tine, dar Mă voi îndura de tine cu o dragoste veșnică, zice Domnul, Răscumpărătorul tău.
Și lucrul aceasta va fi pentru Mine ca și cu apele lui Noe: după cum jurasem că apele lui Noe nu vor mai veni pe pământ, tot așa jur că nu Mă voi mai mânia pe tine și nu te voi mai mustra.
Pot să se mute munții, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, și legământul Meu de pace nu se va clătina, zice Domnul, care are milă de tine.
Nenorocito, bătuta de furtună și nemângâiato! Iată, îți voi împodobi pietrele scumpe cu antimoniu și-ți voi da temelii de safir.
Îți voi face crestele zidurilor de rubin, porțile, de pietre scumpe, și tot ocolul, de nestemate.
Toți fiii tăi vor fi ucenici ai Domnului, și mare va fi propășirea fiilor tăi.
Vei fi întărită prin neprihănire. Izgonește neliniștea, căci n-ai nimic de temut, și spaima, căci nu se va apropia de tine.
Dacă se urzesc uneltiri, nu vin de la Mine; oricine se va uni împotriva ta va cădea sub puterea ta.
Iată, Eu am făcut pe meșterul care suflă cărbunii în foc și face o armă după meșteșugul lui. Dar tot Eu am făcut și pe nimicitor ca s-o sfărâme.
Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere; și pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta o vei osândi. Aceasta este moștenirea robilor Domnului, așa este mântuirea care le vine de la Mine, zice Domnul.''(Isaia 54:7-17)

Cu toate acestea, Romania isi va gasi pacea si mantuirea prin lucrarea credintei, prin fiul Rahelei si nu a Leei, a lui Sara si nu a lui Agar, a lui Ana si nu a lui Penina.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Joi Ian 12, 2012 2:54 pm

Dragi frati Romani! va scriu nu pentru ca sa-mi fac reclama caci nu am nici un merit daca ceea ce va spun este adevarat ci este meritul lui Dumnezeu.
Sunt 63 de ani de la tavalugul care a venit peste noi si 70 de ani s-a implinit de la ordinul celui de care ne vorbeste biblia in Daniel 9:24,25

”Șaptezeci de săptămâni au fost hotărâte asupra poporului tău și asupra cetății tale celei sfinte, până la încetarea fărădelegilor, până la ispășirea păcatelor, până la ispășirea nelegiuirii, până la aducerea neprihănirii veșnice, până la pecetluirea vedeniei și prorociei și până la ungerea Sfântului sfinților.
Să știi, dar, și să înțelegi că de la DAREA PORUNCII(ordinul Maresalului,”Ostași, vă ordon: Treceți Prutul!“ -1941)pentru zidirea din nou a Ierusalimului(ROMANIEI MARI) până la Unsul, la Cârmuitorul, vor trece șapte săptămâni(1941-1948= 7 ani) ; apoi timp de șaizeci și două de săptămâni(1948-2011=caderea noastra pe maini straine din caza tradarii si a lasitatii Regelui), piețele și gropile vor fi zidite din nou(Romania cunoaste o renastere a identitatii, demnitatii si a spiritului patriotic care fusese amputat- vezi modelul profetic despre Samson), și anume în vremuri de strâmtorare.” – Daniel 9:24,25


63 DE SAPTAMANI DE ANI 1948-2011

70 DE SAPTAMANI DE ANI 1941-2011Daca nu gresesc si daca intradevar Dumnezeu mi-a DAT sa cunosc acest lucru, atunci inseamna ca timpul eliberarii noastre a sosit, au trecut cei 63 de ani Babilonici(Bolsevici) si Dumnezeu si-a adus aminte de noi.
Un copil ni se va naste, un fiu ni se va da si domnia va fi pe umarul lui! Toate popoarele pamantului vor trebui sa sarute pe fiul ca sa nu piara pe calea lor, El este painea care se coboara din cer din care daca mananci in veci nu iti va mai fi foame, El este mielul lui Dumnezeu care ridica pacatele lumii.


Dar ziua aceea si ceasul acela nu-l cunosc si nici modul cum vor decurge evenimentele in vederea implinirii acelei zile, stiu doar atat sau doar atat mi s-a DAT, ca din 89 si pana acum: CINCI AU FOST, UNUL ESTE
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Vin Ian 20, 2012 1:00 pm

Despre cel ales,Sfantului sfintilor.

El vine in Romania sa primeasca ungerea si nasterea si sa incheie un legamant trainic cu multi.El nu va putea sta prea mult(cinci luni) la noi caci aceasta ar insemna sa-si incheie misiunea inainte de-a o incepe, de aceea va fi rapit caci Esau va voi sa-l omoare.El va fi rapit sau manat de duhul in pustie(Israel).
El, care este al doilea martor, va incepe sa creasca iar primul martor sa scada. Rapirea lui va duce la invierea lui Israel ca popor ales.
Asa se va alege cu doua turme, doua staule,una in Romania si alta in Israel. Turma mica si marea multime, turma mica nu va trece pana cand va veni imparatia lui Dumnezeu.
El este Beniamin datorita caruia Isarel se impaca cu Iosif.

El este fiul patriei in care patria isi gaseste toata placerea, El este patria insusi.El si Patria una sunt.
El este painea care se coboara din cer si apa vietii. Mielul lui Dumnezeu care ridica pacatul nostru, adica ne izbaveste de sub blestemul legii in care am ajuns prin pacatul originar al regelui Mihai dar si al lui taica-su, cedand fara lupta sau sacrificiu.
De fapt era o bomba cu ceas, era inevitabil din momentul in care am permis ca sa patrunda element strain(Familia regala de Hohenzollern) in functiile statului.

Una din legile Patriei cu privire la straini,este aceasta:

”Să pui peste tine ca împărat pe acela pe care-l va alege Domnul Dumnezeul tău, și anume, să iei un împărat din mijlocul fraților tăi; nu vei putea să pui împărat pe un străin, care să nu fie fratele tău.”
Deut 17:15
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Lun Iun 11, 2012 10:30 am

'' Acolo unde este un testament,trebuie neapărat să aibă loc moartea celui ce l-a făcut.Pentru că un testament nu capătă putere decât după moarte. N-are nicio putere câtă vreme trăiește cel ce l-a făcut.''- Evrei 9:16,17

Romania pe care a zidit-o Strabunii nostri trebuia intarita prin jertfa pentru a deveni parte si din noi,in inima noastra. Daca inainte de jertfa Romania era numai trup fara suflare de viata, prin jertfa trupul a capatat suflare de viata. Romania traieste, e in inima noastra.

Imparatia(Romania) e in inima voastra zidita din pietre vii, din sangele si trupul eroilor si martirilor care au murit pe altarul Patriei si prin care Hristos a fost oglindit.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  nicu Joi Sept 20, 2012 11:38 am

Ca o closca care a vrut sa-si adune puii sub aripi prin legaturi ale dragostei, prin daruri sub forma de oameni, asa s-a purtat Dumnezeu/Patria fata de noi.
Dumnezeu/Patria a devenit trup, El a venit la ai sai si ai sai nu l-au primit ci l-au judecat si l-au impuscat ca pe un criminal, blestemat, in afara zidurilor cetatii, apatrid, El care era una cu Patria.
El,Maresalul Ion Antonescu, a fost ultimul fiu al Leei, sarea pamantului, si ne-am dezis si de El.
Dumnezeu ne va mai trimite un fiu al lui sperand ca de data aceasta ca il vom primi cu cinste. El este cel mai drag si cel din urma fiu al lui. Fiul Rahelei, piatra din capul unghiului.
Pilda vierilor

Era un om, un gospodar care a sădit o vie. A împrejmuit-o cu un gard, a săpat un teasc în ea și a zidit un turn. Apoi a dat-o unor vieri și a plecat în altă țară.
Când a venit vremea roadelor, a trimis pe robii săi la vieri, ca să ia partea lui de rod.
Vierii au pus mâna pe robii lui, și pe unul l-au bătut, pe altul l-au omorât, iar pe altul l-au ucis cu pietre.
A mai trimis alți robi, mai mulți decât cei dintâi; și vierii i-au primit la fel.
La urmă, a trimis la ei pe fiul său, zicând: „Vor primi cu cinste pe fiul meu!”
Dar vierii, când au văzut pe fiul, au zis între ei: „Iată moștenitorul; veniți să-l omorâm și să punem stăpânire pe moștenirea lui.”
Și au pus mâna pe el, l-au scos afară din vie și l-au omorât.
(Matei 21:33-39)
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU Empty Re: 70 DE SAPTAMANI DE ANI MAI TARZIU

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum