Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Romania si Israel

In jos

Romania si Israel Empty Romania si Israel

Mesaj  nicu Lun Sept 05, 2011 8:06 pm

Biblia aseamana popoarele cu animalele, unele sunt curate iar celelalte sunt necurate. Sunt popoare care sunt cotropitoare, adica necurate si sunt popoare pasnice, adica curate.
Eu unu, nu cred ca ISRAEL(nu vorbesc de statul Israel de astazi care este unul superficial. ISRAEL nu a fost restabilit inca, el nu a inviat inca.) este de aceasta natura, necurata vreau sa zic. El nu este un popor cotropitor cum nici Romania nu este. Poate sa iasa ceva curat si sfant din ceva necurat? Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? Daca ei sunt necurati, cum de s-a nascut IIsus Christos prin ei? ”Mantuirea vine de la Israel”, a spus IIsus Christos.
Deci ”Cine sunt năvălitorii, de unde vin, ce vreau?”

Daca totusi acestia isi zic Israeliti si fii al lui Avraam, aceasta e o minciuna fiindca Avraam n-a facut asa ceva. Acestia sunt fii Diavolului!!!
O sinagoga a lui Satan!!!

De obicei, popoarele cotropitoare n-au viata lunga, n-au ISTORIE.
Israel si Romania au istorie( si culmea, ele se aseamana), acest fapt confirma ca respectivul popor are binecuvantarea lui Dumnezeu.

Intelepciunea respectatului carturar pe nume Gamaliel, este valabila astazi.

„Bărbați israeliți, luați seama ce aveți de gând să le faceți acestor oameni! Căci, nu demult, s-a ridicat Teuda, care spunea despre sine că este cineva și căruia i s-au alăturat aproape patru sute de bărbați. El a fost omorât, iar toți cei ce-l urmaseră au fost împrăștiați și nu s-a ales nimic de ei. După el, pe vremea recensământuluih, s-a ridicat Iuda, galileeanul, și a tras pe popor după el. Dar și el a pierit, iar cei ce-l urmaseră au fost împrăștiați. Iar acum, eu vă spun: depărtați-vă de oamenii aceștia și lăsați-i în pace! Dacă planul sau lucrarea aceasta este de la oameni, i se va pune capăt, dar dacă este de la Dumnezeu nu-i veți putea opri pe acești oameni! Să nu vă pomeniți că luptați împotriva lui Dumnezeu!” – Faptele apostolilor 5:35-39


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Feb 02, 2013 11:55 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Romania si Israel Empty Re: Romania si Israel

Mesaj  nicu Sam Oct 08, 2011 10:14 am

Statul Israel de astazi este unul superficial, el nu a implinit nici o profetie, el este o mare minciuna. Biblia spune ca trebuie sa se nasca un Rege(deci vorbim de monarhie si nu de ceea ce este la ora actuala), un mesia si ca acesta va fi in fruntea lor, intai mergatorul, el este primul rod, cortul lui David.
Atunci cum a avut loc restabilirea lui Israel daca nu s-a nascut IMPARATUL mai intai?

Cortul lui David nu a fost ridicat inca. Superficialitatea statului Israel care este un rod a sionistilor,cei care construiesc Ierusalimul cu sange si sionul cu nelegiuire, va fi dovedita prin moartea a ceea ce au creat, care este mai mult o diversiune sau poate ca are scop sa alimenteze antisemitismul - o ura nejustificata fata de Israel, am zis nejustificata fiindca ei nu sunt adevaratul ISRAEL.


Va trebui ca ceea ce este superficial, SA MOARA. Dumnezeu nu va construi pe aceasta temelie.
''slava Mea n-o voi da altuia, nici cinstea Mea, idolilor''-Isaia 42:8Astfel se va face loc pentru adevarata implinire a profetiei, adevarata temelie care vine de la Dumnezeu. Regele(profeticul BENIAMIN) adevaratului Israel, trebuie sa se nasca in Romania(Bethleem), el va merge inaintea lor si abia atunci se va implini cu adevarat profetia.

''Cel ce va face spartura se va sui inaintea lor; vor face spartura, vor trece pe poarta si vor iesi pe ea; IMPARATUL lor va merge inaintea lor, si Domnul va fi in fruntea lor.” - Mica 2:13

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Romania si Israel Empty Re: Romania si Israel

Mesaj  nicu Vin Oct 28, 2011 7:04 pm

Cunoasteti relatarea din biblie, cea despre prietenul lui Iisus? Este vorba despre Lazar.
Biblia spune ca Lazar era bolnav si rudele lui l-au anuntat pe Iisus sa mearga la el ca sa-l vindece. Iisus a mai stat doua zile in acel loc si pe urma s-a dus la Lazar, insa Lazar murise.
Sunt sigur ca cunoasteti relatarea, ea este o imagine profetica cu privire la ce se va intampla in viitor, cel putin mie, asa mi s-a revelat. Timpul va dovedi daca m-am inselat.

Lazar il prefigureaza pe Israelul de astazi, el este bolnav. Pana cand harul sau imparatia are sa se intoarca la Israel(Lazar), acesta va murii sau adormii ,cum zice Iisus.
Atunci va avea loc invierea lui Lazar(Israel), si nu sub forma de democratie ci mai degraba ca si IMPARATIE.
Eu zic sa mai meditati la aceasta relatare din biblie ca nu este fara insemnatate.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Romania si Israel Empty Re: Romania si Israel

Mesaj  nicu Mar Dec 13, 2011 1:32 pm

Romania si Israel sunt ca doi maslini ce stau inaintea tronului slavei. Istoria celor doi se aseamana. Parca ar fi doua turnuri gemene
De amandoua partile sunt unii care nu sunt ceea ce pare, sunt evrei care nu sunt evrei si sunt romani care nu sunt romani ci sunt diversionisti , niste cozi de topor de amandoua partile.
Daca aceastia o fac din buna stiinta, asta nu stiu.
Christos care li s-a nascut lor si de care s-au lepadat, a ajuns sa fie al nostru si Christos care ni se va naste noua, va ajunge sa fie al lor.
Dar, Christos ce ni se va naste noua si li se va da lor, va fi un Christos gen Beniamin,Ion Antonescu,Horea, li se va da unul similar cu acela pe care l-au rastignit,un MIEL SI NU UN LEU.
Atunci Dumnezeu le va schimba inima.
Le va da Dumnezeu un rege in mania lui si in furia lui le va lua regele inapoi.
”Ți-am dat un rege, în mânia Mea,
și ți l-am luat, în furia Mea!”-Osea 13:11


Ultima editare efectuata de catre nicu in Sam Aug 11, 2012 12:26 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Romania si Israel Empty Re: Romania si Israel

Mesaj  nicu Lun Ian 09, 2012 3:26 pm

Romania inseamna binecuvantare si un loc de refugiu.Este ca si casa lui Laban unde Iacov a gasit adapost, ca niste munti de scapare pentru Lot si familia lui, ca si Egiptul pe timp de foamete pentru Iacov si familia lui,este insasi vaduva din Sarepta pentru Ilie.

Du-te, poporul Meu, intră în odăile tale
și închide-ți ușile după tine!
Ascunde-te pentru o scurtă vreme,
până trece indignarea!

Aceasta este Romania, o camaruta de scapare, un loc de adapost.

Sionul(Israel) zicea: „M-a părăsit Domnul și m-a uitat Domnul!” …Ridică-ți ochii de jur împrejur și privește: toți aceștia se strâng, vin la tine. Pe viața Mea, zice Domnul, că te vei îmbrăca cu toți aceștia ca și cu o podoabă și te vei încinge cu ei ca o mireasă.
…Fiii aceștia de care ai fost lipsit vor spune mereu la urechile tale: „Locul este prea strâmt pentru mine; fă-mi loc, ca să pot să mă așez.”
Și vei zice în inima ta: „Cine mi i-a născut? Căci eram fără copii și stearpă; eram roabă, izgonită: cine i-a crescut? Rămăsesem singură: unde erau aceștia?”
(Isaia 49:14-21)

Buna intrebare Israele: Cine ti i-a nascut si crescut? Oare nu Romania?

Statul Israel in forma sa actuala va cadea caci ea este opera celor care “zidesc Ierusalimul cu sange si Sionul cu neleguire”(Mica 3:10).
Dumnezeu va mai trimite o foame mare de Dumnezeu si pe care nu-l vor gasi decat aici in Romania. Spre rusinea lor va fi ziua aceea cand vor veni la noi dupa paine. Cum, noi pe care ne acuzati ca am comis un holocaust impotriva voastra, si acum tot la noi veniti?! Unu din ei va plati cu viata si atunci probabil isi vor aduce aminte de toate pacatele lor, De Fiul Patriei lor care El si Patria una erau si de care s-au dezis.
“Iată, vin zile, zice Domnul Dumnezeu, când voi trimite foamete în țară, nu foamete de pâine, nici sete de apă, ci foame și sete după auzirea cuvintelor Domnului.”(Amos 8:11)
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Romania si Israel Empty Re: Romania si Israel

Mesaj  nicu Sam Ian 19, 2013 12:51 pm

Cele doua popoare, Romania si Israel, sunt prefigurate in biblie.
Dumnezeu statea intre heruvimi, inaintea lui stateau doi maslini, doi stalpi, Ioaz si Ioachin stateau la intrare in templu, steaua lui David - cele doua piramide.  Hristos care li s-a nascut lor ne-a fost dat noua, iar Hristos care ni se va naste noua va fi dat lor. Dupa cum prin caderea lor noi am fost binecuvantati, la fel, prin caderea noastra ei vor fi binecuvantati. Si dupa cum ei nu au fost lepadati pentru totdeauna, nici noi n-o sa fim, ci o ramasita, o "turma mica" se va mantui. Dupa cum peste ei au trecut patru mari imperii comuniste(Babilon, Medo-Persia, Grecia, Roma). la fel si peste noi, tot patru au trecut(Roma, imperiul Otoman, Austro-Ungaria, Uniunea Sovietica). Israel a purtat jugul Bablonic 70 de ani, noi am purtat jugul sovietic tot 70 de ani (sapte timpuri).
Asa ca Romania si Israel au multe in comun, poate mai multe decat am pomenit. Pana si chivotul legamantului se afla la noi("pentru sapte timpuri" -ISam 6:1) spre pastrare pana cand Israel va invia.  E o parere de a mea pur personala. Nu tin neaparat sa dovedesc acest lucru ca nu depinde umbra ci adevarul acelei umbre si anume ca dupa ce Israel a incetat sa mai fie in legamant cu Dumnezeu, acest legamant pentru Patrie a fost incheiat cu Dacii(Leea) si cu toate neamurile(Crestinismul-Rahela).
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Romania si Israel Empty Re: Romania si Israel

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum