Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Mier Iun 27, 2012 10:04 am

‘Imprejurul scaunului de domnie stateau douazeci si patru de scaune de domnie’(Apoc 4:4).Ceva similar imaginii din Apocalipsa s-a incercat sa se redea prin fresca de la Ateneul Roman. Constantin Brâncuși a realizat aceasi imagine prin ceea ce se cheama ‘masa tacerii’.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Masa_t%C4%83cerii

Este Patria/Dumnezeu inconjurata de catre Fii Patriei. Patria care este chip al lui Dumnezeu stand in mijlocul celor 24 de fii ai ei.
Patria Romana inconjurata de catre Fii ei pe care i-a dat de-a lungul istoriei. Romania intrupanduse prin daruri sub forma de oameni, pentru ca prin ei, prin legaturi ale dragostei, sa-i atraga la ea pe cei risipiti, pierduti si necajiti. Precum o ‘closca care isi aduna puii sub aripi’(Matei 23:37). Dar noi, la fel ca si Israel ,ne-am impotrivit mereu, de aceea ni se lasa casa pustie. Nu ne-am lasat pana nu am rupt legaturile cu Dumnezeu. ‘Să le rupem legăturile și să scăpăm de lanțurile lor!’(Ps2:3).
Asta s-a intamplat in al doilea razboi mondial, asta a fost miza razboiului.
Sa stiti ca Iisus Hristos nu a intemeiat o religie ci o Patrie, si El era Patria dupa cum chiar El spunea: ‘Eu si Tatal(Patria) una sunt’.
‘RELIGIA’ are menirea mai degraba sa ascunda slava lui Dumnezeu. E ca atunci cand Moise si-a pus un val pe fata din cauza stralucirii fetei lui.
‘PATRIA’ este ‘CALEA, ADEVARUL SI VIATA’ si nu ‘religia’, trebuie sa recunoastem totusi ca si religia a avut menirea ei in viata noastra, dar ea nu e in stare sa ni-l reveleze pe Hristos Dumnezeu cum trebuie, decat intr-un mod superficial.

Patria este CALEA ADEVARUL SI VIATA. Iisus Hristos este Patria. El si Patria(Tatal) una sunt. Patria nu este nici in cer,nici pe pamant ci in inimile noastre. Inainte Patria era reprezentata pe pamant de catre Israeliti. Datorita pacatelor lor, Patria inceteaza a mai fi reprezentata de ei si Israel ramane ‘fără rege, fără căpetenie, fără jertfă, fără stâlp de aducere aminte, fără efod și fără terafimi’(Osea 3:4) . Cu alte cuvinte ramane fara Patrie. Israel este taiat ramanand numai trunchiul cu radacinile lui si legat cu lanturi de fier si de arama pentru sapte timpuri. Pentru aceste sapte timpuri, Patria este luata de la ei si data unui alt popor, acest popor este Romania. Iisus Hristos regele iudeilor devine regele Crestinilor in primul rand dar si al Dacilor(Lea si Rahela).
Pe parcursul vremurilor, Leea a nascut lui Hristos pe Decebal, Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Mihai Viteazul,Tudor Vladimirescu, Horea, Closca si Crisan, Avram Iancu,Mihai Eminescu,Maresalul Ion Antonescu(‘imprejurul Patriei stateau douazeci si patru de scaune de domnie’) si multi altii care au aparat cu barbatie acest pamant sfant, ei au fost niste heruvimi pe care Dumnezeu i-a pus sa pazeasca drumul catre pomul vietii.
In urma, Leea a nascut o fata, careia i-a pus numele Dina( Geneza 30:21). Aceasta corespunde istoriei noastre a Romaniei cand sarea si-a pierdut gustul, ne-a lipsit cu desavarsire vitejia, barbatia si spiritul de sacrificiu, cand regele Mihai ne-a dat pe mana rusilor. De atunci Leea a incetat sa mai nasca si Dumnezeu si-a indreptat atentia spre Rahela. Deci din al doile razboi mondial incoace, numele lui Dumnezeu a incetat sa mai locuiasca printre noi. Duhul lui Dumnezeu a incetat sa mai locuiasca in noi fiindca ne-am prostituat dupa straini (Gen 6:3). Patria a incetat sa mai fie reprezentata de catre Romania. Patria/Dumnezeu a parasit Silo si a ales Sionul ca si locuinta a sa. Patria are sa se intoarca la Israel, dar nu numai la Israel ci la toti aceia care vor avea credinta in Hristos care ni se va naste.
De acum Rahela urmeaza sa dea nastere unui copil de parte barbateasca, de acum mantuirea va fi desavarsita.
„Caci un Copil ni se va naste, un Fiu ni se va da, si domnia va fi pe umarul Lui; Il vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” – Isaia 9:6

„la toate aceste nu-i decât un leac. Să îl împușc pe rege!”.

Asta ar fi zis Eminescu atunci, dar nu, astazi nu.
Solutia este NON PARTICIPAREA!
Sau dupa cum zice biblia, ’sa lasam mortii sa ingroape mortii’ , noi sa-l urmam cu credinta pe Fiul Rahelei, Fiul Patriei care se va naste.
Astazi ‘ascultarea face mai mult decat jertfa’. Prin credinta se va indreptati omul inaintea lui Dumnezeu si nu prin faptele legii.

Sa lasam 'mortii sa ingroape mortii' , 'satana sa scoata afara pe satana'.

Satana s-a convertit la romanism, ca sa se arate in chip de lumina pentru ca sa insele.Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Dec 02, 2012 4:26 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Vin Iun 29, 2012 2:34 pm

Se va naste o noua Patrie. Aceasta este Patria tuturor celor ce cred in Fiul Patriei(intruparea Patriei, a focului viu) ce ni se va naste. Daca in primul secol aceasta s-a chemat 'Ierusalimul de sus' pe care apostolul Pavel o numeste mama noastra, de acuma, noua Patrie se va numi 'Romania Mare de Sus'.

Daca in primul secol mantuirea venea de la Israel, acuma ea vine de la Romania. Prima data trebuie sa vina Ilie sau Moise sau Rahela, ea este primul martor care va da nastere celui de al doilea martor. El este Fiul Patriei, lumina adevarata, intruparea Patriei. El si Patria una sunt.
Primul martor, dupa ce il va naste pe fiul, va scadea iar fiul va creste. Primul martor care este 'prietenul mirelui' va ramane dincoace de Iordan, el nu intra in noua Patrie,tara fagaduintei unde curge lapte si miere.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Lun Iul 02, 2012 12:37 pm

Pacatul originar al Romaniei nu este din 90 incoace. De la al doilea razboi mondial incoace ni se trage, de cand cu tradarea si moartea Fiului Patriei, a Maresalului. Poporul a strigat atunci in strada: 'Moarte criminalilor!'

Fiul Patriei, care El si Patria erau una, a murit in afara zidurilor cetatii, adica ca si apatrid, prin asta cetatea si-a pierdut sensul existentei, a cazut sub blestem si a ajuns pe mana strainilor pentru sapte timpuri.

Dumnezeu se va ma intrupa odata, un copil de parte barbateasca ni se va naste, de data asta din Rahela. El este fiul cel drag cu privire la care Dumnezeu spera din partea acestui popor ingrat ca 'Vor primi cu cinste pe fiul meu!'( Mat 21:37). Daca la cei dinainte ati bagat de vina cum ca unu ar fi fost sifilitic, celalat un curvar iar altul criminal, la cel din urma si cel mai drag fiu al meu ce vina veti mai gasi POPOR INGRAT?! Ca o 'closca care isi aduna puii sub aripi', asa s-a purtat Dumnezeu cu noi, dar noi ne-am impotrivit mereu.
Ultima editare efectuata de catre nicu in Lun Aug 06, 2012 1:10 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Lun Aug 06, 2012 9:58 am

Si-au inmultit altarele, si-au inmultit si pacatele. Niciunul nu e in stare sa gandeasca ca Ioan Botezatorul care a spus "Nu eu sunt lumina'', toti marturisesc despre ei insisi zicand "Aici e Hristos sau acolo e Hristos", adica aici e adevarul sau acolo. Niciunul n-a luat seama la cuvintele lui Dumnezeu care zicea "Nu tu vei zidi casa mie". Care dintre religii a inteles ca atunci cand zidesti un altar lui Dumnezeu, acesta sa fie din pietre intregi(virgine). Si care a inteles ca crestinismul este Patrie si nu religie?
Noi nu de religie avem nevoie pentru al cunoaste pe Dumnezeu Hristos. Religia nu face decat sa ni-l ascunda ochilor pe Dumnezeu pentru ca stralucirea fetei lui sa nu strabata peste noi. Hristos a fost Patriot si nu religios. El si Patria(Tatal) una sunt. El a facut un legamant cu noi pentru o Patrie si nu pentru o religie. IERUSALIMUL DE SUS CARE ESTE MAMA(PATRIA) NOASTRA.
Biblia este o carte despre Patrie. Avraam era in cautarea unei Patrii si nu in cautarea unei religii. Patria reflecta chipul lui Dumnezeu nu religia. Priviti "MARETE UMBRE".

Religiosii se inchina la ce nu cunosc, noi ne inchinam la ce cunoastem fiindca mantuirea vine de la noi, a Patriei(Ioan 4:22).
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Lun Aug 06, 2012 1:21 pm

Pentru un religios n-ar trebui sa fie greu sa se intoarca la Dumnezeu(Patrie), adica sa devina Patriot fiindca el asta a fost la origine, un Fiu al Patriei, pana ce crestinismul n-a fost transformat in religie. Este ca si cand le-ai zice 'de acum pescuiti pe partea dreapta' sau ca Rahela care pana acum era stearpa si de maine i s-ar deschide pantecele daca ar lua din mandragorele Leei.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Vin Aug 10, 2012 12:10 pm

Religia este lipsita de duhul Tatalui care striga TATA! sau MAMA! Doar in cadrul Patriei exista acest duh al lui Dumnezeu fiindca Patria este chipul lui Dumnezeu, religia este un val care nu face decat sa ascunda slava lui Dumnezeu/Patriei. Nu zic ca religia a fost chiar fara rost, la urma urmei Dumnezeu/Patria si-a pus acest val pe fata. Si Dumnezeu nu este nedrept sa uite sau sa dispretuiasca inceputurile cautarii noastre a fetei lui Dumnezeu.

Nu blamez religia in sensul in care se face de catre unii, vezi videoclipul de mai jos. Dumnezeu sta impotriva unor astfel de oameni mandri. Astfel de oameni "Zicand ca sunt intelepti au inebunit". Intr-adevar, religia, e ceva neregula cu ea, dar Dumnezeu nu se descopera decat celor care au fost credinciosi in "lucrurile nedrepte". Daca nu esti credincios in cele mici, nu esti credincios nici in cele mari, si nu faci decat sa cazi dintr-o extrema in alta, din lac in put. Devii profan si nici asa nu-i bine. Recunosc ca asa a fost voia lui Dumnezeu.
Poate(nu zic sigur) ca Dumnezeu ne-a pus la o provocare sa vada daca avem o oarecare vointa in al cauta chiar prin lucrurile care nu-l reprezinta cu adevarat.

"Fiule, dacă vei primi cuvintele mele,
dacă vei păstra cu tine învățăturile mele,
dacă vei lua aminte la înțelepciune
și dacă-ți vei pleca inima la pricepere;
dacă vei cere înțelepciune
și dacă te vei ruga pentru pricepere,
dacă o vei căuta ca argintul
și vei umbla după ea ca după o comoară,
atunci vei înțelege frica de Domnul
și vei găsi cunoștința lui Dumnezeu."https://www.youtube.com/watch?v=HhXOU5aoanU

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Sam Aug 11, 2012 10:16 am

Religiosii se inchina la ce nu cunosc, noi ne inchinam la ce cunoastem fiindca mantuirea vine de la noi, a Patriei.(Ioan 4:22)
Nu mai conteaza unde este corect sa ne inchinam, "pe muntele acesta sau in Ierusalim" fiindca vine timpul si acum a si venit cand se va naste o NOUA PATRIE.
Romania Mare de Sus care este MAMA noastra. O Patrie a tuturor celor care cred, fie ca sunt circumcisi fie ca nu sunt. Si ei se vor numi cu adevarat FII PATRIEI, a lui Dumnezeu.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Mier Sept 19, 2012 9:29 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Vin Aug 31, 2012 11:46 am

La ora actuala crestinismul este perceput intr-un mod gresit ca si religie si nu ca Patrie. Aceste ape sunt amare, aducatoare de moarte, asta pana ce vom arunca un lemn in ele ca sa le indulceasca(nu in sensul ca de-acum se va putea bea din ele ci in sensul ca ele sunt demascate astfel ca lumea sa nu le mai bea). Numai cunoasterea fiilor Patriei, a fiilor Leei vor fi in stare sa le indulceasca. Deci numai daca vom arunca un Horea, un Stefan cel Mare, un Mihai Viteazul, un Brancoveanu, un Eminescu in aceste ape atunci ele vor fi din nou bune de baut.

Ce face religia din om(barbat)? Orice copil de parte barbateasca este luat si aruncat in rau, asta face religia. Religia, sunt niste ape amare aducatoare de moarte.
Nu-i de mirare ca Rahela ramasese stearpa din cauza acestor ape amare(pelin).

Avraam era in cautarea unei religii sau in cautarea unei PATRII?
Hristos a intemeiat o religie sau o PATRIE?
Hristos n-a zis: "Eu si regatul sau religia una sunt" ci a zis " Eu si Patria(Tatal) una sunt"
Religia este lipsita de duhul tatalui care striga MAMA! sau TATA!
Religia are adepti, membrii, pe cand Patria are fii si fice.
Hristos a fost un Fiu al Patriei, El n-a fost un adept al unei religii si nici n-a intemeiat vreuna.
Abia in sec III Patria crestina(Ierusalimul de sus) devine o religie/secta/partid, stat in stat.
Crestinismul devine o Religie, forma de detentie a oamenilor si nu de eliberare, mijloc de instrainare fata de Dumnezeu. Cu cat religia crestina era mai mult predicata, cu atat mai mult oamenii erau tot mai straini, lipsiti de duhul. Prin aparenta binelui(sub forma de lumina) s-a facut rau. Oricum, Hristos trebuia vestit si lucrul acesta ar trebui sa ne bucure, chiar daca a fost vestit prin niste pietre ca sa zic asa.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Dec 06, 2012 10:23 am, editata de 6 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Sam Sept 01, 2012 2:58 pm

Potrivit legendei Romei despre Romulus si Remus.
"Amulius deținea averea, având astfel mai multă putere decât fratele său, îl detronează pe Numitor. Speriat că fiica lui Numitor, Rhea Silvia, ar naște copii care într-o zi l-ar putea detrona ca rege, o forțează pe Rhea sa devina o virgină a lui Vesta, preoteasă jurată la celibat.
Însă, într-o seară, Marte, zeul războiului, vine la Rhea în templul lui Vesta și aceasta îi naște doi băieți gemeni de mărime și frumusețe remarcabile, numiți mai apoi Romulus și Remus."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Romulus_%C8%99i_Remus

Legendele cred ca ascund mult adevar. Cam asta s-a intamplat cu crestinismul, a fost transformat din Patrie in religie pentru a evita ca Rahela sa mai ramana insarcinata pe viitor. Asta pana cand ea va lua din mandragorele Leei sau va incepe sa pescuiasca pe partea dreapta sau va arunca un lemn in apele amare ale religiei. Pana afla ca nu "religia este calea, adevarul si viata" ci aceasta este Patria.
Hristos a fost Patriot nu religios. El si Patria(Tatal) una erau.

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Mier Oct 31, 2012 2:36 pm

Procesul creatiei este moartea si invierea lui Dumnezeu/Patriei. Dumnezeu lucreaza dintotdeauna, daca ar exista un inceput al creatiei lui, inseamna ca Dumnezeu ar avea inceput, dar El e infinit, vesnic, la fel si creatia lui.
Romania care este expresia fetei lui Dumnezeu face parte dintr-un proces al creatiei, El face ceruri noi si pamant nou. Suntem impreuna creatori cu Dumnezeu.

"Dati Patriei tot ce este mai bun în voi. Fiindca azi se toarce sub ochii vostri soarta de veacuri a lumii. Si la împlinirea ei fiecare trebuie sa va simtiti chemarea." Maresalul Ion Antonescu


Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Dec 02, 2012 5:07 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Mar Noi 20, 2012 8:25 pm

Patria este calea, adevarul si viata. Evreii s-au aflat intr-un legamant pentru Patrie 'legat de pamant', legat de etnie sau cu 'semnificatie etnica'. Ei erau convinsi ca Dumnezeu este evreu dupa cum si noi suntem convinsi ca Dumnezeu este roman.
Patria(Tatal) devenise trup(Fiul), a venit la ai sai si ai sai nu l-au primit ci l-au rastignit. Ca urmare a acestui fapt s-a nascut o noua Patrie(atentie, O NOUA PATRIE SI NU O NOUA RELIGIE), un NOU LEGAMANT pentru Patrie, cu semnificatie 'duhovniceasca' de data asta, care nu mai era 'legata de pamant' sau de etnie, nu mai era 'sub lege ci sub har'.
Fii Patriei nu mai erau cei care se coborau din Israel ci aceia care credeau in Hristos.
Toti cei ce L-au primit, adica cei ce credeau in Numele Lui, lor li s-a dat dreptul sa se faca sau sa devina copii ai lui Dumnezeu sau Fii PATRIEI.
Acuma, ceea ce multi nu stiu sau nu li s-a dat sa stie decat in zilele din urma, este ca Dumnezeu are doua sotii, sau exista doua legaminte pentru Patrie. Prima este Rahela si si se afla sub o lege(legamant) a harului. A doua este Leea care este Dacia si se afla sub o lege(legamant) a pacatului, sau cel putin s-a aflat, acum se afla sub blestemul legii. Deci amandoua sunt popor ales, amandoua se afla sub un legamant pentru Patrie, atat crestinismul cat si Dacia. Iisus Hristos este regele crestinilor dar si al Daciei.
Crestinisml va continua sa existe in forma ei ce noua pe care o va da Romania, daca pana acum ea s-a numit IERUSALIMUL DE SUS, de acum urmeaza sa se numeasca ROMANIA MARE DE SUS.
Israel va invia si el datorita regelui(nu e vorba de regele Mihai) pe care il vom da noi. Dacia va supravietui si va iesi victorioasa. Va fi Dacia, Israel si Romania Mare de Sus, toate impreuna, o binecuvantare in mijlocul pamantului.

„Tot în vremea aceea, Israel va fi al treilea, unit cu Egiptul și cu Asiria, ca o binecuvântare în mijlocul pământului.Domnul oștirilor îi va binecuvânta și va zice: „Binecuvântat să fie Egiptul, poporul Meu, și Asiria, lucrarea mâinilor Mele, și Israel, moștenirea Mea!” Isaia 19:24,25
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Sam Feb 23, 2013 12:52 pm

Este o etapa pe care majoritate oamenilor o parcurg, religia. Nimeni nu s-a nascut gata invatat sa deosebesca stanga de dreapta si nimeni n-a mers pe picioarele lui de cand s-a nascut, ci asa de-a busilea. Si Avraham prima data a locuit in aceste cetati pana s-a hotarat sa iasa din ele si sa locuiasca in pustie. Ce citim, ca Avraham era in cautarea unei religii sau a unei Patrii? Vedeti diferenta mare?Avraham s-a invatat minte, se poate spune. Stiti ceva, Patria este calea, adevarul si viata nu religia. Hristos n-a intemeiat o religie/miscare/partid/secta, El a intemeiat mai degraba o Patrie, UN NOU LEGAMANT PENTRU PATRIE!(Mai precis, doua legaminte pentru Patrie). Religia, stiti ce este cu adevarat? Ea este acel val cu care Dumnezeu/Patria isi acopera fata pentru ca stralucirea fetei lui sa nu strabata peste noi. Este o etapa a vietii cum ziceam, ca nu toti sunt vrednici sa se apropie sau sa-l vada pe Dumnezeu/Patria si atunci religia este intermediara, temporara. De noi depinde daca vom capata mai mult.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Mier Mar 06, 2013 6:31 pm

Nicolae Titulescu: „Întreagă politică externă pe care am urmat…n-a avut decât acest țel: nu de a pregăti războiul, ci de a pregăti o rețea de alianțe de așa fel încât războiul să devină imposibil”

O retea de aliante?! Nu trebuiesc decat doua astfel de aliante sau sa le spunem legaminte, un legamant pentru PATRIE legat de pamant/etnie si un legamant pentru PATRIE nelegat de pamant/etnie. Hristos a creat doua astfel de legaminte, unul l-a creat cu Crestinismul(Ierusalimul de sus) care era nelegat de pamant/etnie, legamantul era Rahela, iar al doilea l-a creat cu Dacia si era legat de pamant/etnie, legamantul era Leea. Practic El crease cer nou si pamant nou, dar care in timp oamenii l-au stricat incalcand legamintele. Cand va veni iarasi , va face din nou cer nou si pamant nou, alte doua legamante, unul legat de cer si altul legat de pamant.
Pana acum muntele casei Domnului era in Dacia si Crestinismul-Ierusalimul de sus era mireasa regelui Daciei, a lui Hristos. Ce va urma acum? Va urma ROMANIA MARE DE SUS si invierea lui Israel care la fel ca si Hristos a stat doua zile(doua mii de ani) in inima pamantului.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Dum Iun 16, 2013 12:19 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Vin Mai 10, 2013 9:12 am

Patria este cea care reflectarea chipului lui Dumnezeu, nu vreo organizitie/partid/miscare/secta. Patria este calea, adevarul si viata. Iisus Hristos a fost fiul Patriei, adica a fost Patriot, nu a fost vreun lider, adept sau membru al unei secte, si nici n-a intemeiat vreuna. El si Patria(Tatal) una sunt, chiar El a zis-o.
El a intemeiat un legamant in baza sangelui sau, dar n-a fost un legamant pentru o secta/partid/miscare ci a fost un legamant pentru Patrie care s-a numit "Ierusalimul de sus", si a mai intemeiat un legamant, tot pentru Patrie, legamantul acesta era facut cu Dacia. Deci Iisus Hristos a intemeiat doua legaminte pentru Patrie, unul era legat de pamant/etnie si era facut cu Dacia iar al doilea nu era legat de pamant/etnie si era facut cu toate neamurile si se chema Crestinismul(Ierusalimul de sus). De unde stiu? Oare nu citim in acest sens din scripturi cum ca Iacov avea doua sotii, Leea(Dacia) si Rahela(Crestinismul)? Mai marele lui Iacov este Hristos, adica pe Hristos l-a oglindit spunand dinainte ce si cum are sa fie viata lui Hristos.
Dumnezeu zice: "Slava mea n-o voi da altuia, nici cinstea mea idolilor", adica sectelor, organizatiilor, partidelor, miscarilor care in realitate sunt inchinate lui Baal si nu lui Dumnezeu.
Dacia este muntele casei Domnului(NWO). Iisus Hristos este regele Daciei si a Crestinilor. Cand citim in biblie cum ca Domnul a zis Domnului Meu: „Șezi la dreapta Mea, până voi pune pe vrăjmașii Tăi sub picioarele Tale”, in realitate citim ca Iisus a devenit rege al Daciei iar imperiul Roman a ajuns subjugat Daciei. Chiar si Eminescu o spune: ,, Era un popor brav acela care a impus tribut superbei imparatese de marmura a lumii: Roma . Era un popor nobil acela a carui cadere te imple de lacrimi , iar nu de dispret ,si a fi descendentul unui popor de eroi , plin de noblete , de amor de patrie si libertate , a fi descendentul unui asemenea popor n- a fost si nu va fi rusine niciodata ."-MIHAI EMINESCU

Ce s-a intamplat cu imperiul Roman? S-a intamplat ca si cu cel Babilonian. Spune biblia ca i s-a ingamfat inima, ca prima data s-a inchinat si pe urma a dat inapoi si de atunci a fost taiat dar ca i s-a lasat trunchiul pana vor trece sapte timpuri si pana cand va recunoaste pe Dumnezeu, cel care da imparatia in mana cui voieste. In tot acest timp(sapte timuri) avea sa se implineasca si visul lui Nebucadnetar, despre imperiile care aveau sa urmeze. ImperiulROMAN(aur), ImperiulOTOMAN(argint), ImperiulAUSTOUNGAR(arama), ImperiulSOVIETIC(fier). Iar acuma in prezent este o combinatie de fier si lut, SUE.
Iata ce citim despre SUE:
"Și după cum ai văzut picioarele și degetele picioarelor parte de lut de olar și parte de fier, tot așa și împărăția aceasta va fi împărțită; dar va rămâne în ea ceva din tăria fierului, tocmai așa cum ai văzut fierul amestecat cu lutul.
Și după cum degetele de la picioare erau parte de fier și parte de lut, tot așa și împărăția aceasta va fi în parte tare și în parte plăpândă.
Dacă ai văzut fierul amestecat cu lutul, înseamnă că se vor amesteca prin legături omenești de căsătorie, dar nu vor fi lipiți unul de altul, după cum fierul nu se poate uni cu lutul."-Daniel 2:41-43
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Dum Iun 16, 2013 12:04 pm

Sunt doua legaminte pentru Patrie(Dumnezeu). Unu e legat de pamant/etnie iar celalalt este legat de cer, deci nu este legat de pamant. Potrivit legamantului pentru Patrie legat de pamant/etnie Romanii sunt frati doar ei intre ei, dar potrivit legamantului pentru Patrie nelegat de pamant cu totii suntem frati, Hristos a murit si pentru tigani si pentru unguri. Trebuie sa tinem cont si de acest legamant altfel se ajunge la pacat, sa chemi numele lui Dumnezeu in desert, adica in numele Patriotismului sa comiti un act care nu face cinste. Sa urasti fara temei. Pe cine? Pe cel pentru care a murit Hristos. Este vorba despre Patriotismul desantat.

Romanii, spre deosebire de toate celelalte natii, ei se afla sub amandoua legaminte, ei sunt Daci si Crestini, ei sunt poporul ales, cele zece fecioare, muntele casei Domnului(Silo). Apostolul Ioan a vazut o femeie Daca si Crestina, ea se afla sub amandoua legaminte pentru Patrie, de aceea ea purta pe cap o cununa ...de douasprezece stele si avea luna sub picioare. Cununa de douasprezece stele este clar ca semnifica Patria Crestina, Ierusalimul de sus, deci trebuie ca luna sa semnifice celalalt legamant, legamantul cu Dacia, cel legat de etnie, totusi nu vad de ce luna si nu pamantul, asa ca o parere. Apostolul Ioan a mai vazut un inger cu un picior pe pamant si unu in apa. Lucrul acesta iarasi trebuie sa se refere la cele doua legaminte, cel national si cel internanional, cel pentru Dacia si cel pentru Ierusalimul de sus, adica crestinismul care este unul international, nelegat de pamant/natie cum este cel cu Dacia. Cand vedem iarasi ca o fiara(avand doua coarne de miel ceea ce inseamna ca din acest popor sau aceasta natiune se va naste doi mesia) s-a ridicat din pamant inseamna ca aceasta este o putere nationala, si pentru fiara care se ridica din mare inseamna ca este una internationala.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  nicu Dum Oct 20, 2013 11:35 am

Hristos n-a intemeiat o noua religie, a intemeiat mai degraba o noua ordine mondiala, a creat cer nou si pamant nou. El intemeiase noi legamainte pentru Patrie, unul era legat de cer si era facut cu toate neamurile(Crestinismul-Ierusalimul de Sus-curtea neamurilor-Rahela) si al doilea era legat de pamant si era facut doar cu un singur neam(Dacia-Leea- templul cu altarul ei). Hristos, la fel ca si Iacov, isi luase doua neveste, Rahela si Leea. Hristos, regele Iudeilor, devenise regele Dacilor(Leea) si regele intregului pamant, a tuturor neamurilor crestine, sau care devenise crestine(Rahela). Practic, Hristos zidise, dupa cum a si promis, un templu nou. Binecuvantarea lui Iacov(Israel) a fost data Daciei, aici in Dacia se afla scara lui Iacov, legatura dintre cer si pamant, muntele casei Domnului, poarta cerurilor. „Cât de înfricoșat este locul acesta! Aici este casa lui Dumnezeu, aici este poarta cerurilor!”Geneza 28:17
Pe cand toate neamurile se afla doar sub un singur legamant pentru Patrie, si anume cel Crestin, Noi Dacii ne aflam sub amandoua legaminte pentru Patrie, atat cel Crestin cat si cel Dac. O simbioza perfecta.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA Empty Re: PATRIA- CALEA ADEVARUL SI VIATA

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum