Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

"Coloana Infinitului"

In jos

"Coloana Infinitului" Empty "Coloana Infinitului"

Mesaj  nicu Vin Feb 22, 2013 6:05 pm

"Coloana Infinitului". Oare ce inseamna, ce semnificatie are? Constantin Brancusi a zis: “Nu stiti ce va las eu voua aici…” Ce cred eu ca se afla aici? Este scara lui Iacov, legatura dintre cer si pamant, dintre legamantul pentru Patrie legat de pamant si legamantul pentru Patrie legat de cer, Dacia si Crestinismul, Leea si Rahela. Sunt cele doua legaminte pentru Patrie. Un legamant pentru Patrie legat de pamant/etnie si un legamant pentru Patrie legat de cer, deci nelegat de pamant/etnie. Dacia si Crestinismul care se mai cheama si "Ierusalimul de Sus", ea era ca sa zic asa mireasa regelui Daciei care este Hristos. Hristos are doua sotii, Dacia-Leea si Crestinismul-Rahela. Dacia a fost si inca este muntele casei Domnului, ca inca n-a fost rupt legamantul. Dar urmeaza, din cauza pacatelor, din cauza ca ne-am prostituat dupa straini. Noi eram lumina lumii, sarea pamantului, si odata ce sarea si-a pierdut gustul, aceasta nu mai e buna decat sa fie calcata in picioare.


“Nu stiti ce va las eu voua aici…” (Constantin Brancusi)
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

"Coloana Infinitului" Empty Re: "Coloana Infinitului"

Mesaj  nicu Mier Oct 16, 2013 7:40 pm

http://ro.wikipedia.org/wiki/Masa_t%C4%83cerii

Nu este un calendar, nici macar "masa tacerii" nu este, chiar daca asa este cunoscuta( ea ramane totusi  ca o masa a tacerii pentru multi, adica nedescoperita). Ea prefigureaza Patria si fii ei pe care i-a dat de-a lungul istoriei, au fost niste apostoli ai Patriei, legaturi ale dragostei, daruri sub forma de oameni prin care Patria ne strangea la sanul ei, ca o closca care isi aduna puii sub aripi. Din pacate, acest "popor ingrat" s-a impotrivit mereu, de aceea ni se lasa casa pustie.
Patria a devenit trup si a locuit printre noi. El a venit la ai sai, si ai sai nu l-au primit cu cinstea cuvenita. El a venit in lume, dar lumea nu l-a cunoscut. Ultima oara cand Patria a vrut sa ne adune, sa ne uneasca, a fost prin Maresalul Ion Antonescu. Sapte timpuri mai tarziu Patria se va reintrupa din nou. Urmeaza ca, din nou, un copil sa ni se nasca, un fiu sa ni se dea prin care sa fim mantuiti. Insa, de data aceasta, copilul(Fiul Patriei care El si Patria una sunt)nu este fiul Leei ci al Rahelei. El este cel mai drag si cel din urma fiu pe care ni-l va trimite, si cu privire la care Tatal(Patria)nadajduieste ca il vom primi cum se cuvine. Mantuirea va fi prin credinta.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum