Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Visul lui Nebucadnețar

In jos

Visul lui Nebucadnețar Empty Visul lui Nebucadnețar

Mesaj  nicu Dum Mar 03, 2013 8:47 pm

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/856/imagescauaj8i7.jpg/
1)Babilon-aur. 2)Medo-Persia-argint. 3)Grecia-arama. 4)Roma-fier. 5)Roma2-Constantinopol-fier si lut. 6)Roma3-Religia- Roma s-a metamorfozat in Crestinism.

Dar lucrarea lui Dumnezeu nu era gata inca, trebuia sa aiba loc o repetare a istoriei. Prin repetare a istoriei cunoastem urmatoarele imperii comuniste.

1)Roma-aur. 2)Otoman-argint. 3)AustroUngaria-arama. 4)Uniunea Sovietica-fier. 5)Uniunea Sovietica2(UE de astazi cu capitala la Bruxel, tot lagar socialist, tot imperiu comunist)-fier si lut. 6) Ati vazut? Roma a facut trei rocade(sesacuri), la fel face si Uniunea Sovietica in vederea unei reorganizari, a unei reanvieri a Romei, a Comunismului de alta data, dar sub forma de lumina ca sa poata insela mai bine.


Care e urmatoarea miscare, rocada, sesac a Regelui Sesacului, A Uniunii Sovietice de astazi, adica a UE? Va dau un indiciu, ROMANIA. Au nevoie de noi in vederea instaurarii noii ordini mondiale. De noi depinde daca printul lumi acesteia va gasi sau nu ceva in noi. "stăpânitorul lumii acesteia. El n-are nimic în Mine."(Ioan 14:30)
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum