Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

MAI E VREO TARA ???

In jos

MAI E VREO TARA ??? Empty MAI E VREO TARA ???

Mesaj  nicu Sam Oct 12, 2013 9:28 pm

Cititi si .cugetati ! Mai arătați-mi o țară! Scris de : Marin Neacșu


Pe data de 1 Iunie 1945 a fost ucis Mareșalul. Pe data de 2 iunie 1889 după unele surse, se născuse. Pe data de 20.05.2013 a murit istoricul Gheorghe Buzatu, unul din puținii istorici care a avut curajul să mai scrie despre Mareșal și să vadă în el ceea ce a fost adică un mare patriot.
Mai arătați mi o țară! opinie Întâmplător sau nu, despre nici unul din ei presa nu a scris, televiziunile nu au prezentat nici măcar câteva cuvinte, de parcă nici nu ar fi existat. Dacă despre Antonescu este de înțeles teama presei vândute de a scrie, dar nu înțeleg ce au avut cu marele istoric Gheorghe Buzatu. De ce nu a pomenit nimeni despre el nici cât un rezultat al meciului România –Trinidad Tobago? Despre soarta lui Becali, săracul pușcăriaș care plătește cu bani grei televiziunile și politicienii să îi susțină cauza, să introducă legea amnistierii colective și să îl scoată din pușcărie deși are de ispășit două condamnări, discută toți „democrații” de două săptămâni de au făcut clăbuci ca dero și nu dau semne de oboseală. Despre Antonescu sau Buzatu, nimic. Am uitat că Mareșalul Antonescu a salvat țara și că regele când i-a încredințat conducerea țării, a afirmat:“Antonescu, îți dau conducerea țării pe mână. În nimeni altul nu am încredere decât în tine. Nu poți refuza deoarece tu ești un patriot.”
Au uitat toți că EL a fost singurul care a acceptat să își asume preluarea puterii, într-o perioadă nu critică ci dezastruoasă pentru țară, singurul care a avut curajul să se înhame la o muncă aproape fără șanse de izbândă, strivit între două forțe din est și vest care doreau supunerea României, dar nu a luat puterea că a vrut el, ci rugat de rege, nu prin loviluție, nici prin furt electoral.
Drept mulțumire, românii se fac că uită și ziua nașterii și ziua uciderii lui, pentru că așa vor alții. Mai mult, ARMATA, prin conducătorii ei, face un gest de trădare națională, punând la dispoziția celor care au ordonat uciderea memoriei Mareșalului, arhivele militare dintre anii 1938 -1964 pentru a studia ce? În Comunicatul de presă al MApN se spune că au făcut aceasta, pentru a “extinde accesul reprezentanților Consiliului Memorial al Holocaustului din SUA la inventarele și documentele referitoare la perioada 1938-1964, din depozitele de arhivă ale M.Ap.N.” Care Holocaust? Unde? Când? A decretat un trădător de țară că în România a fost Holocaust și acuma gata, am devenit toți criminali și vine cine vrea să ne studieze arhivele pentru că vrea să vadă unde sunt criminalii de război? Ce porcărie mai e și asta? Și dacă Holocaustul a avut loc conform celor care îl revendică în perioada războiului, ce treabă au ei cu arhiva până în 64? Pe cine aburește domnul Dușa? Sau Holocaustul a ținut până în 64? Pentru cei care încearcă să pună în spatele Mareșalului victime ale bolșevicilor și cominterniștilor evrei, le dau spre citire, ca să nu mai caute în arhive, ordinul Mareșalului dat armatei pe timpul războiului: “Vreau ordine! Să se înțeleagă că noi suntem o armată civilizată care aduce cu ea ordinea și siguranța și nu suntem hoarde barbare ce distrug și pradă totul în calea lor. Vreau ordine și iar ordine. Să fie împușcat militarul care va fi prins furând sau comițând crime în spatele frontului.”Acest om, acest commandant, acest patriot, erou al neamului, este scos în afara legii de un guvern românesc, la cererea altor conducători de țări care se vor conducătorii lumii și declarat “vinovat de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii.”
Așa prevede la cererea dușmanilor de țară, OG- 31 din 2002. Să nu îți vină să vomiți? Iar mai marii țării, de atunci și până acuma, oamenii de cultură, istoricii, ARMATA, presa, televiziunile, toți tac și acceptă această umilire a nemului, acestă crimă oribilă contra valorilor, eroilor nemului romnânesc. Toți tac!
Antonescu, criminal de război? Culmea culmilor. Pentru ce? Pentru că și-a slujit țara?
Atunci hai să vedem cum își tratează “criminalii” celelalte țări:
1. SUA

* Generalul Custer, cel care a masacrat și făcut să dispară triburi și neamuri întregi de indieni vechii locuitori ai americii de nord, a acționat și-a făcut cunoscut cunoscut principiul conform căruia “un Indian bun este un Indian mort!”. Asta l-a ghidat, asta a pus în practică. Și este considerat erou al SUA, îi poartă numele 6 orașe din 6 state americane, nu știu câte cimitire, o rezervație militară națională și Divizia 85 Infanterie. Antonescu nu a spus ca un evreu bun este un evreu mort, nici nu a ordonat decimarea evreilor, în cel mai rău caz le-a dat voie să plece din România, ca să nu fie prinși de Gestapo și totuși este declarat criminal de război. Mai nou, dacă le-ai dat voie evreilor să își scape pielea, se cheamă Holocaust.
* Hiroșima .80000 de japonezi civili omorâți în primele ore ale dimineții de 06.08.1945, de o bombă aruncată dintr-un avion americat, condus de Paul Tibbets, la ordinul președintelui SUA de la acea vreme, Harry Truman. Încă 190000 de oameni au murit apoi ca urmare a efectelor secundare ale bomei atomice. Enola Gay este avionul care a purtat bomba ucigașă nume dat după mama lui Tibbets. Deci ambii, mamă și fiu asasini, criminali în masă și totuși, imediat după încheierea misiunii, pilotul asasin este decorat de generalul Karl Spaatz cu “Distinguished Service Cross” și va ajunge după această faptă general de brigadă în armata americană. A murit la 92 de ani, onorat de întreagă americă, nimeni niciodată nu a dat o HG și nu l-a găsit “ vinovat de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii.” Dimpotrivă, se spune că prin crima comisă a adus pace. A adus pace “MY ASS” cum ar spune chiar ei, americanii. De Truman ce să mai spun? A dat ordin să fie aruncate două bombe atomice peste Japonia. Și, cui îi pasă? Saddam a fost omorât numai pentru că se bănuia că le are, dar nici asta nu mai contează.

1. Anglia
Francis Drake, cel mai celebru pirat al vremurilor, traficant de carne vie, cum li se spune acum celor care comercializează ființe vii, sau sclavi cum li se spunea atunci prin secolul al XVI-lea, a fost folosit mai pe față, mai pe ascuns de regina Angliei Elisabeta I care pe de o parte îl ridica la rang de Sir, pe de alta spunea că nu are nici o legătură cu actele lui de piraterie la adresa vaselor spaniole care se întorceau cu aur și sclavi din „lumea nouă”. A murit la 56 de ani de dizenterie, dar onorat și adulat, este considerat un erou al Marii Britanii, deși a fost un negustor de sclavi, pirat, asasin plătit. Nimeni nu l-a declarat în afara legii, nimeni nu a cerut să fie studiată arhiva pentru a se vedea pe cine a omorât, pe cine a luat în sclavie, câți africani au avut de suferit de pe urma „călătoriilor” lui.
3. Spania
Francisco Pizarro, conquistador spaniol, cuceritorul, sau masacratorul a zeci de mii de incași, a decimat pur și simplu populațiile băștinașe din America de Sud, pentru a le lua aurul, a distrus dovezi ale civilizațiilor maiașe și incașe din răzbunare și pentru a spori averea sa personală și a reginei Spaniei. Numai într-o bătălie, în timpul atacului din Cajamarca în 1532 sunt uciși între 2 000 și 8 000 de amerindieni. Nu cere nimeni să vadă arhivele Spaniole, sau ale Ecuadorului, pentru a vedea măcar dacă au fost 2000 sau 8000 de morți? Nu s-a înființat nici un Consiliu Memorial al Holocaustului din America Latină pentru a afla numele asasinilor incașilor pentru a culpabiliza Spania? Nu, dimpotrivă, familia lui Pizzaro s-a întors în Spania după ce acesta a fost ucis s-a stabilit la Trujillo unde a construit un palat pe care Becali l-ar pimui, iar numele lui Pizzaro este venerat și respectat, are statui în Spania și toată America de Sud, nimeni nu a scos tablourile care îl reprezintă din muzee, cum a fost scoase tablourile lui Ioan Antonescu până și din Academia Militară unde fusese commandant.
4. Franța
Napoleon Buonaparte , un ăla mic și crăcănat, dacă e să ne luăm după statură, născut în 1769 la Ajjacio, corsican de origine, ofițer al armatei franceze se face remarcat în câteva lupte, apoi în 1799, la 30 de ani a organizat o lovitură de stat și s-a proclamat Prim Consul al Franței. Deci un uzurpator de tron care –vezi Doamne- lupă pentru democrație, și cere moarte nobilimii și regilor care reprezentau simbolul răului, dar în 1804 se proclamă împărat uitând că a luptat pentru „democrație” și își numește frații regi prin diferite țări cucerite. Inutil să mai pomenim câte războaie a purtat dintr-o ambiție personală. Câți oameni au murit din cauza ambiției lui,întreaga lume cade pe spate și acum când îi aude rostit numele. Epoca lui este slăvită pentru că a adus Franța acolo unde nu ajunsese în toată istoria ei de până atunci, nimeni nu îi întinează memoria, nici austriecii, nici rușii, nici englezii, nici polonezii, nimeni, deși a provocat pierderi imense în vieți omenești aproape tuturor țărilor Europei. Nu îl declară nici un stat criminal de război? A fost legalizată invazia unui stat de către alt stat sau ce se întâmplă?
Exemplele ar putea continua la nesfârșit, cu zeci, sute, mii de cazuri din întreaga lume. Nici chiar Stalin, despre care toți spun că a comis crime și a ordonat suprimarea a sute de mii de oameni, nu a fost declarat criminal, Rușii îl adoră, nimeni nu cere să se vadă arhivele ruse, nici nu ar îndrăzni, deși motive sunt. Numai Hitler și toți cei care au avut contact sau au trăit în perioada lui și i-au fost aliați sunt blamați. Și nici ăia toți. Horthy este considerat erou la Unguri, Mussolini nu a fost dezavuat de italieni, italienii îi pot păstra tablourile și statuile, nu a cerut nimeni să fie date jos, în noiembrie 2004 a fost votat al 34-lea mare italian într-un sondaj de opinie TV. A fost înmormântat în secret, dar nu din ură, ci de teamă ca populația, simpatizanții să nu facă pelerinaj la mormântul lui. În 1957-1958, la cererea văduvei sale, Benito Mussolini a fost deshumat și înmormântat lângă Predappio.
Pe lângă toate aceste personaje, Mareșalul Antonescu este sfânt. Oricum este un sfânt.
La noi nu se știe și nu se spune unde a fost înmormântat Mareșalul Antonescu, și nici nu se va mai afla vreodată, arhivele Ministerului Apărării au fost date “spre studiu” celor care i- au asasinat memoria.
Mai aratați- mi o țară în lumea asta care își bate joc de eroii săi.
Mai aratați-mi o țară în care conducătorii ei să își bată joc de valorile, tradițiile, istoria, dovezile arheologice ale nemaului așa cum se întâmplă în România.
Mai aratați-mi o țară căreia guvernanții să îi vândă pământul, sănătatea, apele, aprobând otrăvirea pământului cu cianuri și metode de exploatare criminale.
Mai aratați-mi o țară în care să se aprobe un plan de intoxicare, cancerizare a populației printr-un Codex Alimentarus criminal.
Mai aratați-mi o țară în care un ambasador al unei țări străine să propună procurorii țării, sau să facă legi ale statului în care este un simplu trimis cu sarcini diplomatice, nu de guvernare.
Mai aratați-mi o țară în care președintele să spună că nu interesele naționale contează, ci interesele străine.
Mai aratați-mi o țară în care minoritatea conlocuitoare să facă legea șantajând puterea politică și legislativă cu retragerea voturilor dacă nu li se dă autonomie.
Mai arătați-mi o țară în care toate guvernele să își bată joc de sistemul de sănătate și de învățământ purtându-se așa cum nici domnitorii fanarioți nu s-au purtat deși guvernau într-o țară străină.
Mai aratați-mi o țară în care președintele și candidatul la funcția de prim ministru, pentru că asta era Ponta când a semnat actul de supunere, cu Băsescu, să facă un act de mână, “instituțional” prin care să își împartă puterea.
Mai aratai-mi o țară în care populația să fie atât de indiferentă, atât de tembelizată atât de dezumanizată, atât de irațională, atât de depersonalizată, atât de devalorizată, încât să plângă pe umerii unui cioban condamnat de trei ori, pentru fraudă, fals în declarații, sechestrare de persoane, dar să se facă că nu știe când s-a născut și a murit unul din cei mai mari patrioți ai ei, sau că a murit unul din istoricii ei.
Aratați-mi vă rog încă o țară unde să se întâmple toate astea, înainte să îmi pleznească inima de rușine că fac parte din cel mai îndobitocit popor!

nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum