Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

transfuziile de sange

In jos

transfuziile de sange Empty transfuziile de sange

Mesaj  nicu Lun Oct 03, 2011 6:18 pm

http://www.antena3.ro/romania/baia-mare-femeia-a-carei-familii-a-refuzat-transfuzia-de-sange-pe-motive-religioase-a-decedat-138710.html?addcomment#comments

Nimeni nu poate fi stapan pe credinta altuia, nici macar statul. O incredintare este intre tine si Dumnezeu si asa trebuie sa ramana. Daca cineva are o incredintare cu privire la un lucru si este gata sa moara pentru aceasta, trebuie sa i se respecte credinta. Sa stiti ca tot ce vine din credinta, este curat inaintea lui Dumnezeu. Eu nu le apar religia, sunt lucruri la ei cu care nu sunt deacord,eu ii apar pe ei, ca oameni, si nu fiindca ar avea nevoie de cineva sa le sara in aparare.
Ei cel putin au o incredintare,buna sau rea, pentru care stiu sa moara. Cine este credincios in cele mici, este credincios si in cele mari. Celui ce are i se va da iar celui ce n-are i se va lua si ceea ce i se pare ca are.
Este mare lucru sa stii sa mori,sa inveti a muri dupa cum spune M.Eminescu.
Cine nu stie sa moara, acela este un posibil tortionar pe viitor(vezi ''EXPERIMENTUL PITESTI''), niste cozi de topor care atunci cand INITIATUL va da comanda, acestia se vor intoarce impotriva fratilor lor, vor calca peste morti, nu vor tine cont de nimic sfant. Niste materialisti care isi vor salva pielea dar isi vor pierde sufletul.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum