Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Marturia mea

In jos

Marturia mea Empty Marturia mea

Mesaj  nicu Joi Noi 03, 2011 12:45 pm

Marturia mea este adevarata fiindca eu nu marturisesc despre mine insumi ci despre cel ce vine dupa mine si care este mai mare decat mine. Daca as marturisi despre mine insumi atunci marturia mea ar fi fost mincinoasa din cauza ca as fi cautat slava mea, insa eu nu caut slava mea ci a celui care vine dupa mine, despre el marturisesc eu.
Ideologia asta a avut-o si Ioan Botezatorul daca cititi Evanghelia lui Ioan. Marturia a doi martori este adevarata! Ideologia mea este adevarata si fara cusur! Ideologia mea are mama!

Eu nu zic neaparat ca Eu sunt ILIE sau glasul celui ce striga in pustie(obscuritate). Timpul va dovedi asta! Oricum, sunt singurul care are idee despre cel ales, despre profeticul Beniamin.
Prin asta eu nu ma recomand pe mine insumi, nu eu sunt lumina, eu doar marturisesc despre ea.

Daca eu voi muri, dupa mine vor veni alti 7000 ca mine care la randul lor vor aduce rod alti 70.000, si tot asa in continuare.

''Un neam intreg din mine creste''

https://www.youtube.com/watch?v=NiGmcGFdHX4

CEEA CE NE OMOARA, NE FACE SI MAI PUTERNICI

Si daca voi muri, aceasta se va intampla nu orisicum. EU SUNT ROMAN, FAC APEL LA CEZAR! sau EU SUNT ROMÂN , SUNT MONARHIST, FAC APEL LA REGE!
Pana la Roma nu ma opresc, marturia mea trebuie sa ajunga pana la Cezar, pana la Rege.
Pana nu voi vedea dorinta inimii mele implinita, pana nu voi vedea mantuirea lui Dumnezeu pe care a pregatit-o de la inceput, pana atunci si abia atunci voi muri in pace.

„Acum, elibereaza în pace pe robul Tău, Stăpîne, după cuvîntul Tău.
Căci au văzut ochii mei mîntuirea Ta,
pe care ai pregătit-o să fie, înaintea tuturor popoarelor,
lumina care să lumineze neamurile, și slava poporului Tău Israel.“- Luca 2:29-32


Sunt unele lucruri pe care vreau sa marturisesc ca nu le-am inteles pe deplin, dar in esenta cred ca am priceput mesajul lui Dumnezeu care priveste despre copilul care ni se va naste si de el vor trebui sa asculte toate popoarele.

''niciunul din cei rai nu va intelege, dar cei priceputi vor intelege.'' -Daniel 12:10


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Iun 20, 2013 9:23 am, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Marturia mea Empty Re: Marturia mea

Mesaj  nicu Vin Aug 31, 2012 11:32 am

“Îmi voi deschide gura in pilde,
voi rosti lucruri ascunse din vremuri străvechi.” Psalmii 78:2

“De aceea le vorbesc în pilde, pentru că ei, măcar că văd, nu văd, și măcar că aud, nu aud, nici nu înțeleg.” Matei 13:13

Eu sunt Fiul Patriei, Eu si Patria una sunt.
Toata cetatea Ierihonului va cadea in mana mea, totusi nu voi lua nimic pentru mine fiindca nu caut slava mea insumi, nu marturisesc despre mine insumi ci despre cel ce vine dupa mine. El este cu adevarat Fiul in care Dumnezeu isi gaseste toata placerea fiindca El si Patria una sunt si are duhul fara masura. El este Romanul absolut, adevarata paine si adevarata apa care da viata. El a fost, este si va veni. Eu vestesc botezul mortii Romaniei pe care trebuie sa-l primiti fiindca este pastele(trecerea si indreptatirea) vostru pe care trebuie sa-l mancati si sa-l beti, dar cel ce vine dupa mine va v-a boteza cu duh sfant si cu foc. El este mielul de care Dumnezeu poarta de grija, pe care ni-l va scoate in cale pentru rascumparare. El va muri pe altarul unei noi Patrii, a ROMANIEI MARI DE SUS. La asta sunteti chemati sa fiti partasi, sa intrati in acest “nou legamant pentru Patrie”. Aceasta este tara promisa in care nu se intra decat prin credinta. Eu voi ramane dincoace de iordan, eu sunt prietenul mirelui, eu trebuie sa scad iar El sa creasca.

„Totuși Eu voi unge pe Împăratuld Meu peste Sion, muntele Meu cel sfânt.” Psalmii 2:6
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum