Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Intrebare: CATI MESIA SE AFLA IN APOC. 14:1 ?

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Intrebare: CATI MESIA SE AFLA IN APOC. 14:1 ? - Pagina 2 Empty Re: Intrebare: CATI MESIA SE AFLA IN APOC. 14:1 ?

Mesaj  nicu Lun Dec 12, 2011 4:20 pm

Istoria este geometrie sacra. Yin si Yang, simbolul celor "doi maslini", a celor doua popoare alese, nascatoare de Dumnezeu(Hristos). Cei doi sunt Romania-Dacia si Israel.
„Aceștia sunt cei doi unși care stau înaintea Domnului întregului pă...mânt.”Zaharia 4:11
In biblie mai citim ca Dumnezeu statea intre cei doi heruvimi(Exodul 25:22). Deasemenea templul avea doi stalpi la intrare care se numeau Boaz si Ioachin. Si mai un indiciu ce se refera la cele doua neamuri alese, este steaua lui David, cele doua piramide. Acestea inseamna cele doua legaminte pentru Patrie, cel legat de pamant(etnie) si cel legat de cer, Leea si Rahela, scara lui Iacov.

Hristos(piatra din capul unghiului pe care au lepadato zidarii-Israel) care li s-a nascut lor ne-a fost dat noua devenind din regele Iudeilor regele Dacilor, iar Hristos care ni se va naste noua le va fi dat lor, de fapt este vorba de acelasi Hristos, inceputul si sfarsitul, alfa si omega, Iosif si Beniamin. Dau dreptate lui logic, acestia sunt primul rod al lui Hristos care e acelasi, cel care a fost, cel care este, cel care va veni.

Urmeaza deci ca prin repetare a istoriei, sa ni se nasca un copil care sa primeasca binecuvantarea, dar care va fi lepadat de ai sai (cu exceptia unei ramasite cu care va face un "nou legamant pentru Patrie" )si va fi primit de catre Israel. Astfel deci, daca pana acum a fost "Ierusalimul de Sus", acuma urmeaza "Romania Mare de Sus".
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum