Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Dum Mar 28, 2010 9:46 am

Cristos a fost unu.Oare n-ar trebui sa fie la fel si cei care sunt al lui Cristos? Dar lucrurile nu stau asa.
Daca intrebi pe cineva ce religie are,iti v-a spune ca el e Penticostal,Baptist,Martor s.a.m.d.
Nimeni nu realizeaza ca prin asta se lipsesc de Cristos?


Ultima editare efectuata de catre nicu in Joi Ian 05, 2012 2:41 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Mar Mar 30, 2010 3:54 pm

Situatia este asemanatoare celei din timpul lui Moise in care fratii se nedreptatesc unul pe altul.-vezi Fa 7:26
Ma intreb pe cine avem noi ca tata cand noi nu facem decat sa-l omoram pe Cristos? Nu stiti ca el traieste in noi? sau asa ar trebui sa fie,dar noi anulam valoarea jertfei lui care este menita sa faca din cei doi unu,asa ca n-ar mai trebui sa fie iudeu sau grec,femeie sau barbat,rob sau liber ci numai Cristos.
Si ca sa aplic valoarea jerfei lui Cristos la un alt nivel,n-ar mai trebui sa fie atatea religii intre noi,vorbesc de cele crestine,cele de afara le judeca Dumnezeu.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  calea Joi Feb 24, 2011 7:37 pm

Religiile l-au împărțit pe Cristos, cei cel iubesc și păzesc poruncile Lui sunt una, și Domnul îi cunoaște (), dar mulți spun că sunt creștini și s-au abătut de la creștinismul biblic, de aceea este nevoie de o reformă finală a creștinismului care să restabilească creștinismul așa cum a fost de la început:
http://reforma.4x.ro/search/for/Reforma%20final%C4%83%20%C3%AEn%20cre%C5%9Ftinism/

calea

Mesaje : 72
Data de înscriere : 16/01/2011

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Sam Oct 08, 2011 9:43 am

Ceea ce s-a intamplat cu crestinismul este foarte asemanator cu ceea ce se intampla cu Romania, unde anumite minoritati cer autonomie, creaza stat in stat(secte), conflicte si dezbinare pana se pierde fiinta nationala.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Lun Iun 18, 2012 5:44 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Lun Iun 11, 2012 7:18 pm

Domnul Iisus Hristos nu a instituit o noua religie ci mai degraba o noua Patrie.
Totusi aceasta nu era noua, era aceeasi dar a fost luata de la evrei si data unui alt popor, tuturor celor care credeau in Iisus.
In primul secol s-a intamplat urmatorul lucru, PATRIA a incetat sa mai fie reprezentata ‘pe muntele acesta’ cum credea femeia Samariteanca, sau in Ierusalim cum era de fapt.
Domnul Iisus Hristos,in noaptea dinaintea rastignirii lui,le zice asa ucenicilor: ”Eu fac un legamant cu voi pentru o religie”. Oare asa zice? Sau mai degraba ”Eu fac un legamant cu voi pentru o imparatie(Patrie)”

Si cum s-a chemat noua patrie? Stim ca fii patriei, a celor care credeau, se numeau crestini. Apostolul Pavel in scrisoarea sa catre Galateni, o numeste ”Ierusalimul cel de sus”, care este mama noastra.

Acelasi lucru are sa se intample si cu Patria Romana, adica vine timpul cand Romania nu mai e reprezentata de catre toti cei care se coboara din Romania, ci va fi reprezentata de catre toti cei care vor crede in Fiul Patriei ce ni se va naste.
Se va naste o noua Patrie, o noua Romanie, a tuturor celor care cred, fie ca sunt circumcisi fie ca nu sunt circumcisi.Nu inseamna ca Romania va disparea, cred ca se va pastra datorita ramasitei sau turmei mici dupa cum nici natiunea Israel n-a disparut ci s-a pastrat.

Adevarul este Dumnezeu/Patria. Patria este chip al tatalui, expresie a luminii.
Patria/Dumnezeu este ‘duh si adevar’ dupa cum zice Domnul Iisus Hristos.
Patria, potrivit practicii barbare, din vreme in vreme, ea se intrupeaza si devine OM pentru ca sa recupereze ce era pierdut si sa ispaseasca pacatul si sa sfinteasca inimile. Romania intrupanduse prin 'daruri sub forma de oameni', pentru ca prin ei, prin legaturi ale dragostei, sa-i atraga la ea pe cei risipiti, pierduti si necajiti. Precum o ‘closca care isi aduna puii sub aripi’(Matei 23:37)Trist e ca mereu ne-am impotrivit, de aceea ni se lasa casa pustie.
''Din vreme in vreme''-Asta cand se afla sub 'legea pacatului'(numita astfel de catre Apostolul Pavel datorita faptului ca nu era menita sa desavarseasca), dar sub 'legea duhului de viata' e deajuns odata pentru totdeauna.
'Și, din vreme-n vreme,
Practică barbară,
Capul ginții noastre
Cade pentru Țară!'

De aceea zicea Iisus ca El si Tatal(Patria ) erau una. Patria devenise OMUL Iisus Hristos.

Chiar si eu pot spune ca sunt Patria, dar bineanteles nu in sensul absolut fiindca s-ar putea sa nu am ‘duhul fara masura’ dupa cum zice biblia, sau nu despre mine zice Patria: ”Acesta e fiul meu, de El sa ascultati!” Nu pot spune despre mine ca sunt Romanul absolut si nici crestinul absolut,nu cred ca sunt vrednic. Dar dupa mine vine altul care e mai mare decat mine, bineinteles asta in cazul in care eu sunt acela, adica primul martor. Daca nu sunt, atunci si eu il astept si stiu ca ne va spune ce trebuie sa facem.


Ultima editare efectuata de catre nicu in Mier Iun 20, 2012 3:19 pm, editata de 1 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Mar Iun 12, 2012 9:10 am

Domnul Iisus Hristos nu a intemeiat o religie ci o Patrie. Cum desfiintezi o Patrie? Prin atâtari autonome,prin infintarea mai multor altare in cadrul Patriei(stat in stat, secte,partide). Astfel ca unu zice ,eu sunt a lui Pavel, eu al lui Barnaba si altul a lui Sila. Cu totii zic 'aici e adevarul' sau 'acolo e adevarul'. Si-au inmultit altarele, si-au inmultit si pacatele. Trebuie sa recunosc ca in tot raul e si un bine, anume ca 'Hristos e vestit'.

Iisus Hristos nu a intemeiat o religie ci o Patrie, si El era Patria dupa cum chiar El spunea: ‘Eu si Tatal(Patria) una sunt’.
‘RELIGIA’ are menirea mai degraba sa ascunda slava lui Dumnezeu. E ca atunci cand Moise si-a pus un val pe fata din cauza stralucirii fetei lui.
‘PATRIA’ este ‘CALEA, ADEVARUL SI VIATA’ si nu ‘religia’, desigur ca si religia a avut menirea ei in viata noastra, dar ea nu e in stare sa ni-l reveleze pe Hristos Dumnezeu cum trebuie, decat intr-un mod superficial.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Mar Oct 09, 2012 10:42 am

"Mâna Ta să fie peste omul dreptei Tale,
peste fiul Patriei pe care Ți l-ai ales!
Și atunci nu ne vom mai depărta de Tine.
Înviorează-ne iarăși, și vom chema Numele Tău." Psalmi 80:17,18

Aceasta este singurul sistem organizatoric, singura ierarhie care trebuie sa ne conduca, anume cea monoteista. Un singur Dumnezeu/Patrie, un singur reprezentant al ei, "omul dreptei lui", Hristos, rege, mare preot, cel ce sade la dreapta puterii, Omul Tarii, Fiul Patriei care El si Patria una sunt.

Biblia ne intreaba: "Hristos a fost impartit?" Hristos a fost una, la fel si cei ce sunt al lui, ei trebuie sa fie una, altfel inseamna ca nu sunt al lui Hristos.

Conform cu principiul de mai sus, Romania este stat national, unitar si indivizibil.
Asta inseamna ca partidele de orice fel, chiar si cele asa zis nationaliste nu reprezinta cu adevarat Romania. Ei au iesit dintre noi dar nu sunt de-ai nostri.

Oare Romania/Hristos a fost impartit(a)?
Atunci ce este cu atatea partide intre noi?
Nu trebuie sa fim una asa cum si Romania este una?

Patria, atat cea Crestina cat si cea Romaneasca are "FII" pe cand religiile, sectele, partidele au "Membrii". Vedeti deci cum are loc o anulare a duhului care striga TATA sau MAMA, o inrobire, o lipsire de Hristos.

Nu mergeti la vot, caci dupa cum are loc o instrainare de Hristos daca mergi dupa Pavel, dupa Sila sau Apolo(se intelege doar simbolic, ei in realitate n-au zidit niciodata un altar strain, dar au fost altii dupa cum bine spune:" dupa mine vor veni lupi rapitori"), la fel are loc instrainare fata de Patrie/Hristos daca mergi dupa usl, psd, ard, pdl, etc.
Inseamna ca Hristos a murit in zadar si a fost oglindit in zadar prin Fii Romaniei daca noi ne intoarcem ca si un animal la ceea ce a varsat, in robie.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  nicu Lun Dec 31, 2012 10:40 am

"Căci Efraim a zidit multe altare ca să păcătuiască, și altarele acestea l-au făcut să cadă în păcat."
(Osea 8:11)

Intelegeti cu toata puterea voastra de intelegere ca optarea noastra pentru tot felul de partide/miscari/secte este o forma de idolatrie moderna, instrainare fata de Tatal/Patrie.
Tatal/Patria nu locuieste decat in Fiul.
Doar "Omul Tarii", Fiul Patriei, care El si Patria una sunt, poate reprezenta cu adevarat Patria. De fapt Fiul este unica manifestare in trup a Patriei, intrupare a Patriei.
Patria nu are "adepti", ea are doar fii si fice. Asadar, miscarile si partidele sunt lipsite de duhul Tatalui, ele constituie o indepartare/instrainare fata de Hristos/Tatal/Patrie.

"Căci câte cetăți ai, atâția dumnezei ai, Iuda! Și câte ulițe are Ierusalimul, atâtea altare ați ridicat idolilor, altare ca să aduceți tămâie lui Baal!" (Ieremia 11:13)


"Mâna Ta să fie peste omul dreptei Tale,
peste fiul Patriei pe care Ți l-ai ales!
Și atunci nu ne vom mai depărta de Tine.
Înviorează-ne iarăși, și vom chema Numele Tău." Psalmi 80:17,18


Doar cine are pe Fiul, are si pe Tatal. Si nimeni nu are pe Tatal afara de Fiul. Tot astfel, nimeni nu are pe Fiul afara de Tatal.
Aceasta este viata, sa cunoastem pe Tatal/Patria si pe Fiul Patriei pe care l-a trimis.
Cine zice ca iubeste pe Tatal/Patria dar uraste pe Fiul Patriei, este un mincinos. Fiindca daca urasti pe Fiul pe care il vezi, cum poti sa zici ca iubesti pe Tatal pe care nu-l vezi? Tatal/Patria si Fiul Patriei sunt una.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

CRISTOS A FOST IMPARTIT ? Empty Re: CRISTOS A FOST IMPARTIT ?

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum