Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

''FIUL OMULUI''

In jos

''FIUL OMULUI'' Empty ''FIUL OMULUI''

Mesaj  nicu Lun Feb 20, 2012 12:57 pm

Care este intelesul acestui cuvant? Poate ca in trecut acest cuvant avea un sens, dar astazi s-a cam pierdut din esenta lui.

Pentru mine, expresia FIUL OMULUI cred ca se refera la FIUL PATRIEI.
In timp ce cu totii suntem fii patriei, nu in toti se regaseste patria sau nu in toti isi gaseste placerea.
Spre exemplu, nu despre toti, patria va putea sa spuna: ''Acesta este fiul meu, de el sa ascultati!'', dar cu totii vom putea gasii trecere prin acest fiu al omului sau al patriei.
Am intalnit o expresie pe internet care zicea cam asa: ''Badea era Romania si Romania era Badea'', asta seamana cu ceea ce Iisus zicea, cum ca Eu si Tatal una suntem.
Romania intrupata in Badea si Badea intrupat in Romania, Iisus Christos intrupat in Israel si Israel intrupat in Iisus Christos.
Inainte ca aceasta intrupare sa aibe loc, este cuvantul, caci asa zice, ''la inceput era cuvantul'', adica duhul sfant, folclorul,traditia,istoria care prevesteste/profeteste o viitoare intrupare-marturiseste despre fiul, despre un ales al neamului, al patriei.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

''FIUL OMULUI'' Empty Re: ''FIUL OMULUI''

Mesaj  nicu Joi Mar 15, 2012 1:46 pm

Patria nu mai primeste din partea noastra jertfe din roadele pamantului, i s-a urat de ele din cauza tradarii legamantului, ea nu poate vedea sarbatoarea unita cu neleguirea si nu primeste ca jertfe animale necurate, oarbe sau schioape.
Nu putem fi ca femeia prefacatoare care mananca se sterge la gura si apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”

Tot așa este și calea femeii preacurve:
ea mănâncă și se șterge la gură,
și apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”-
Prov 30:20

Nu mai putem continua ca mai inainte caci aceasta ar insemna un lucru spurcat, un atentat la demnitatea si sfintenia patriei.
Patria peste care este chemat numele lui Dumnezeu, in care locuieste Dumnezeu, ea nu accepta jumatati de masura. A avea inima impartita fata de ea, este un pacat, ea pretinde devotiune exclusiva, ea este geloasa.
Trebuia sa nu tradam patria niciodata, trebuia sa o iubim cu toata inima, cu tot sufletul, cu toata puterea noastra.
„Când se desparte un bărbat de nevasta sa, pe care o părăsește, și ea ajunge nevasta altuia, se mai întoarce bărbatul acesta la ea? N-ar fi chiar și țara aceea spurcată?'' - Ieremia 3:1

De aceea fiul patriei ce are sa vina nu va proceda dupa tiparul vechi, el nu va mai aduce aceleasi jertfe ca mai inainte si care altadata ar fi fost bine primite, de un miros placut inaintea lui Dumnezeu, inaintea patriei peste care este chemat numele lui si in care locuieste.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum