Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Tranșarea României

In jos

Tranșarea României Empty Tranșarea României

Mesaj  nicu Sam Aug 31, 2013 11:39 am

Trimite-ți la toți prietenii tăi!


Tranșarea României•Scris de Mugur Vasiliu

Se petrece acum și aici, sub ochii noștri care au încetat să ne mai lumineze sufletele deși stau larg deschiși. Întâi s-a răspândit un zvon îngrozitor, de către răspândaci de sorginte dubioasă. Apoi, timp de 21 de ani, s-au auzit tot felul de scenarii care aveau aceeași temă: pierderea Ardealului; atât de multe și, printre ele, unele atât de absurde, încât cu greu puteau fi crezute. Dar, în puzderia de zvonuri, se ascundeau și planurile adevărate, care însă, prin apropierea de cele imposibile, păreau și ele, într-un fel, la fel de imposibile – acesta este un binecunoscut truc de ascundere a adevărului. De fiecare dată a reușit – și acum a reușit. Se știa din anii 1987, 1988 că există intenția criminală de dezmembrare a României și că, dincolo de intenție, existau și niște planuri, o strategie cu acest scop.

După evenimentele din decembrie 1989 – adică după lovitura de stat și măcelul făcut de aceiași autori – lucrul a început să capete contur: în martie 90, la Târgu Mureș a fost făcută, de către serviciile secrete maghiare împreună cu parte din populația maghiară din zonă, prima încercare de rupere a Ardealului din trupul României, după mai multe decenii. N-a reușit. De altfel, lovitura a fost pregătită destul de pripit în cancelariile europene și la Budapesta, pe de-o parte, iar pe de altă parte lipsea exercițiu participării la istorie, atât în ceea ce îi privește pe maghiari cât și în ceea ce ne privește. După Târgu Mureș, ușor-ușor am început să aflăm cum stau lucrurile – cum anume stau lucrurile, măcar o parte dintre ele. Am aflat că Ungaria a sprijinit activ atât declanșarea loviturii de stat din 1989, prin Laslo Tokes și prin angajarea de trupe speciale care jucau rolul de teroriști, cât și implementarea „democrației” proprie unei europe decăzute, atât creștin, cât și moral – mai precis spus, unei alte europe. Toate acestea au fost făcute de maghiari, în schimbul promisiunii ferme că Ardealul va face parte din Ungaria – există și un mit al „Ungariei mari”, care este pe cât de penibil și caraghios, pe atât de periculos. Ceea ce este foarte interesant este că nici un istoric român nu mai pomenește de faptul că, mare parte din teritoriul actual al Ungariei, este teritoriu românesc – mai precis până la Tisa -, furat în alte ocazii istorice.

Așa că, ar fi corect ca acest mit al „Ungariei mari” să se refere la actualul teritoriu care este ilegal și fraudulos de mare, deși seamănă cu câteva județe din România. Am mai aflat de așa numitele planuri – oficiale, deși prezentate cu rezervă – Huntington, al căror autor – Samuel Phillips Huntington – prezenta în cartea lui, The Clash of Civilizations, harta României fără Ardeal; am aflat, desigur neoficial, cum că atât Uniunea Europeană cât și Statele Unite ale Americii susțin și garantează ca acest rapt teritorial să se pună în fapt; am aflat, de asemenea, cum că există un plan după care parte din România a Moldovei și Basarabia urmează să se unească pentru a forma un stat de sine stătător, care se va numi ceva cu Israel; că este mare nevoie ca țiganii să aibe propria lor republică – fără nici un fel de glumă, deși sunt de acord că este de tot râsul până aici – iar noua republică va fi o parte din Oltenia cu capitala la Strehaia șcl. Dar am mai aflat și că, de jur-împrejurul Țării, statele privesc cu lăcomie la tot teritoriul României. Și multe altele am mai aflat, în toți acești ani. De neînțeles însă – nu ne-a folosit la nimic ce am aflat; foarte puțini au luat în serios toate aceste lucruri. Mai mult, cei care au considerat că trebuie să atragă atenția românilor asupra pericolului, din ce în ce mai evident și eminent, au fost și sunt considerați ca fiind extremiști. Revista AXA are o rubrică permanentă referitoare la situația din zona Harghita Covasna, rubrică realizată de Centrul de studii al Forumului Civic din Harghita, Covasna și Mureș, pusă la dispoziție de neobositul luptător pentru România, Profesorul Ioan Lăcătușu. Din pricina acestei pagini suntem considerați șovini și extremiști, iar unii dintre abonații revistei noastre s-au retras pur și simplu – motivând că ei nu sunt de acord cu această perspectivă „șovină” și „extremistă”, că nu-i interesează ce se petrece la Harghita Covasna și că ei sunt…ortodocși!

Sigur că inepția depășește puterea de imaginație omenească, și, la fel de sigur, că prostia este eternă. Astfel că, în acest moment în care Uniunea Europeană a arătat cu mare claritate că susține dezmembrarea României prin acceptarea unei reprezentanțe diplomatice secuiești la Bruxelles; în acest moment, când este mai evident decât evidența însăși că Statele Unite ale Americii și armata internațională și suprastatală NATO – care a absorbit puterea militară a României, lăsând-o fără apărare militară -, nu oferă nici un sprijin României, în orice eventual conflict (fapt demonstrat în cazul conflictului Canalului Bâstroe); tocmai în acest moment, apare ca o poveste duioasă, gospodărească, legitimă și nevinovată, „reorganizarea teritorială administrativă” a României. Trebuie să fii cu totul înapoiat mintal să nu vezi și să nu înțelegi ce se întâmplă. Sau trebuie să fii orb, ca opțiune existențială. Această „reorganizare administrativă” este de fapt regionalizarea sau federalizarea României, despre pregătirea căreia am aflat în toți acești ani. Disimularea, ascunderea acestui etnocid…. se face cu închipuită responsabilitate – din nou cei mai iresponsabili cetățeni români, conducători ai poporul român spre dezastru, își asumă răspunderea. Cu alte cuvinte: iresponsabilitatea însăși își asumă răspunderea! – pentru viața, sau mai precis, pentru moartea unui popor și dispariția din istorie a unui stat. Cuvintele trebuie rostite răspicat și clar, fără nici un menajament. Considerăm că nu trebuie să ne ascundem după cuvinte – nu este vreme de joacă. Toate, dar absolut toate argumentele (aduse de Președintele României pentru susținerea ideii de federalizare a țării, sub numele de „reorganizare administrativă”) cu intenția de a motiva această „reorganizare teritorială” sunt mincinoase, sau mai corect spus: sunt niște bălării politicianiste justificative. Această încercare a mai fost făcută cu o singură regiune, a Banatului, în Timișoara – în 1990, prin Proclamația de la Timișoara se cerea doar autonomie administrativă și economică. Acest lucru nu le-a reușit celor care au alcătuit și promovat textul proclamației, fiindcă minciuna era prea mare: nu există autonomie administrativă și economică, fără autonomie teritorială, adică fără să fie definit teritoriul în care funcționează această autonomie și, implicit, fără să fie trasate granițele. Sau poate că Banatul a mai rămas în România, după Proclamația de la Timișoara, și pentru că, pe atunci, mai erau români în România.

„Reorganizarea administrativă”, pe care conducătorii actuali ai României sunt hotărâți să o facă (în aceste zile se negociază doar detaliile), în opt sau nouă sau n județe este, în adevăr, tranșarea României, care, în conformitate cu planurile iudeofrancmasoneriei, urmează să fie reîmpărțită. Iată, pas cu pas, această „reorganizare” care ne este propusă ca salvare și impusă fără drept de apel: 1) se împarte statul român în euroregiuni, județe, zone sau chiar nu contează cum se vor numi; cu alte cuvinte se federalizează teritoriul actual al României, statul român dispărând; 2) ca urmare a acestei „reorganizări”, cetățenii locuitori ai acestor zone vor fi nevoiți să își schimbe actele de identitate. Aici apare „rezolvarea”, recunoaștem că inventivă, a cipuirii întregii populații a țării, fiindcă actele de identitate vor fi în totalitate cu cip; 3) zonele își vor afirma și vor avea autonomie regională, adică se vor transforma în niște mini state sub conducerea directă a uniunii europene, care va numi – deja au fost numiți o parte dintre ei – guvernatori pentru fiecare regiune în parte; 4) în cea mai deplină legalitate, respectivele state vor putea să determine, fiecare pentru sine, dacă se unesc cu un stat sau cu altul, sau dacă își schimbă, și cum, limba oficială sau denumirea. Astfel, Ardealul se va alipi Ungariei, Moldova va face un stat de sine stătător cu Basarabia, țiganii vor avea și ei republica lor etc; 5) statul român va dispărea de pe harta lumii – sau, aici este neclar, va rămâne doar partea de Muntenia-Ilfov cu numele de România. Și, pentru ca toate acestea să se desfășoare fără surprize – de nici un fel -, apare ca foarte importantă schimbarea Constituției României.

Și atunci, Președintele României cere schimbarea constituției. Noi știm cu toții – am văzut cu ochii noștri – că Președintele României nu cunoaște nici măcar imnul de stat al țării în care el este președinte, și, ca urmare, nici nu cred că poate cineva să pună problema că același președinte ar putea cunoaște Constituția României – fie și pentru simplu motiv că Legea fundamentală a Țării nu este scrisă în versuri, și, deloc neglijabil, are un text cu mult mai lung. Situația în care ne aflăm este fără precedent în istoria românilor. Acum nu mai e vorba despre o regiune autonomă maghiară, nici de comunism sau capitalism, sau de fanarioți sau turci; acum este vorba despre tranșarea și atomizarea statului român. Adică despre o acțiune proiectată de mult timp, acțiune care este pusă în practică de cel puțin două decenii, de către oameni pregătiți special și cu ajutorul suboamenilor locali sau zonali. Toți suboamenii politici, din această perioadă, se fac vinovați de înaltă trădare de Țară și ar trebui pedepsiți ca atare. Încă o dată: toți! Trebuie să înțelegem gravitatea acestui moment și să ne asumăm conștient responsabilitatea în fața lui Dumnezeu și în fața istoriei, pentru ceea ce facem sau nu facem. Este răspunderea noastră. E neapărat să pricepem acest lucru, care, deși pare simplu, nu poate intra în mințile noastre. România nu mai are armată, nu mai are independență, economia este dată și jefuită de cei despre care am scris mai sus – și totuși, trebuie să ne împotrivim acestui rău, acestui dezastru. Așa cum suntem noi acum.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum