Vrei să reactionezi la acest mesaj? Creati un cont în câteva clicuri sau conectati-vă pentru a continua.

Legamant pentru Patrie

In jos

Legamant pentru Patrie Empty Legamant pentru Patrie

Mesaj  nicu Sam Oct 19, 2013 12:29 pm

Legamant pentru Patrie(legat de pamant): https://www.youtube.com/watch?v=QCsFNsWgGt0

„Eu, român moldovean, înstrăinat de Patria-mamă, jur! credință nestrămutată, Patriei mele: România !”

Un legamant pe care fiecare roman ar trebui sa-l faca in inima lui, din orisice regiune a tarii(dintre cele zece...) ar face parte.
Ardeal (Transilvania), Muntenia, Basarabia, Moldova ,Oltenia ,Dobrogea, Banat, Crișana, Bucovina, Maramureș.

Un legamant daca nu este intarit/sfintit prin sange, acesta este fara valoare, ca un trup fara suflare de viata in el. Sangele este viata, pentru aceasta avem sangele strabunilor, jertfele lor pentru Patrie, si care au fost intarite/perpetuate(ca o jertfa necurmata) de catre cei care au venit dupa ei. Dau doar cateva exempe: Horea, Mihai Viteazul, Tudor Vladimirescu, iar ultimul a fost Maresalul Ion Antonesc.

De la Maresalul Ion Antonescu incoace jertfa necurmata(perpetuarea legamantului) a incetat, normal jertfa trebuia sa vina din partea regelui(al lui Esau), din "cel dintai rod". Regele, fiind un oportunist iar nu un idealist, a dat bir cu fugitii, prin asta romania a ajuns sub blestem, acesta este pacatul originar. Spre deosebire de cei care au venit "sa piara sau sa invinga domnind", regele a tradat legamantul pentru Patrie legat de pamant care cerea jertfa. In schimb se pare ca a intrat intr-un legamant pentru imparatie cu Satana, cel care nu cere jertfa, adica sa i se slujeasca regelui, si nu ca regele sa slujeasca si sa-si dea viata pentru multi, dupa cum il cere Dumnezeu.

Fiindca ne aflam sub blestem a acestui legamant pentru Patrie legat de pamant (datorita regelui), fiindca Dumnezeu a parasit Silo, Leea a incetat sa nasca copii de parte barbateasca, sarea si-a pierdut gustul, tablele legii au fost sfaramate, astazi nu se mai cere nimic afara de credinta si ascultare. Legamantul nu mai trebuie sa includa 'sa luptam'. Alaturi de cine sa luptam? Avem o capetenie ce a batut palma cu Satana pentru o imparatie, nu cu Dumnezeu.
Romania noastra nu mai este din lumea aceasta fiindca a ajuns in mainile unui impostor si oportunist. Romania este in inima nostra de acum incolo, ea se cheama Romania Mare de Sus. Pentru ea avem a lupta, dar nu cu armele fizice ci cu cele duhovnicesti intrucat nici ea nu mai e de ordin fizic ci de ordin duhovnicesc, adica in inima noastra.

Fiul Patriei(cu referire la Maresalul Ion Antonescu prin care Hristos a fost oglindit) care El si Patria una sunt a murit ca si apatrid, in afara zidurilor cetatii, dincolo de poarta, ca si blestemat. Patria a devenit trup si a locuit printre noi. El a venit in lume, dar lumea nu l-a cunoscut. El a venit la ai sai, si ai sai nu l-au primit cu cinstea cuvenita ci l-au omorat cu pietre,  ca in pilda vierilor se poate spune.
"Să ieșim, dar, afară din tabără la El și să suferim ocara Lui." Evrei 13:13
Cum se poate aplica astazi aceste cuvinte a apostolului Pavel? Nu putem sa procedam la fel ca evreii care ascultand de cuvintele lui Hristos, au iesit din mijlocul cetatii atunci cand au vazut cetatea inconjurata de lacuste(osti). Putem insa sa nu protestam, sa nu luptam  atunci cand ni se fura si pamantul de sub picioare. Sa nu ne dam jos de pe cruce, sa nu incercam sa facem din pietre paini, nici sa mutam cumva muntii din loc. Imparatia(Romania) noastra oricum nu mai este din lumea aceasta, daca ar fi fost, am fi luptat pentru ea.
O sa zica lumea ca suntem tradatori, niste lasi si niste apatrizi, o sa ne faca in tot felul. Ba mai mult, or sa omoare pe multi, ca cica striga sangele de sub noi si se rasucesc in mormant strabunii la cat de condamnabili putem fi. Dar ei, in ravna lor fara pricepere, nu vor pricepe ca noi cautam dreptatea de la Dumnezeu, si nu pe cea proprie, ca noi nu mai lucram pentru painea care piere ci pentru painea care ramane, ca noi nu mai bem din aceasta fantana pe care oricine o bea, i se va face iarasi sete, ca noi ne adunam comoara in cer unde hotul nu poate sa se aproprie si unde molia nu o poate roade, ca noi vrem cu adevarat sa intram in tara promisa, in odihna lui Dumnezeu, si nu sa continuam sa ne invartim in pustie. Multi vor muri ca si apatrizi, dincolo de poarta, in afara zidurilor cetatii, ca si blestemati, cum a murit si Domnul lor.

"Le mărturisesc că ei au râvnă pentru Dumnezeu, dar fără pricepere:
pentru că, întrucât n-au cunoscut neprihănirea pe care o dă Dumnezeu, au căutat să-și pună înainte o neprihănire a lor înșiși și nu s-au supus astfel neprihănirii pe care o dă Dumnezeu."Romani 10:2,3

Sub aparența nationalismului, patriotismului, sub forma de lumina va sa zica, România are sa fie mana dreapta a lui Satana. Legea Patriei este buna si dreapta, numai ca ceea ce este bun ajunge sa-mi dea moartea. Ceea ce este bun ajunge sa fie o lucrare de ratacire ca sa credem o minciuna.
Dupa cum a fost atunci la fel si acum, se va ajunge ca fii trupesti sa persecute pe fii duhovnicesti, sa-i considere niste tradatori, apatrizi, tocmai pe ei, adevaratii Patrioti si adevaratii mostenitori, care au circumcizia in inima, nu (doar)in carne si au legea scrisa nu pe niste table de piatra ci pe tablele inimii. In numele Patriotismului se va ajunge dupa cum spune Hristos, ca oricine va omora unu dintre acesti micuti, va crede ca aduce o jertfa pentru Dumnezeu, adica va considera un mare act Patriotic.
"...vine vremea când oricine vă va omorî va crede că-I aduce închinarea lui Dumnezeu!" Ioan 16:2


Ultima editare efectuata de catre nicu in Mar Sept 09, 2014 7:27 pm, editata de 2 ori
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Legamant pentru Patrie Empty Re: Legamant pentru Patrie

Mesaj  nicu Lun Feb 03, 2014 12:25 pm


Unul dintre multele filme cu mesaje ascunse.
http://www.filmebunesub.com/2012/02/man-of-steel-2013-online-subtitrat.htmlSilo isi pierduse slava(I-cabot) si Dumnezeu a ales Sionul ca si locuinta a sa. Piatra pe care au lepadat-o zidarii a ajuns sa fie in capul unghiului. Imparatia(binecuvantarea) a fost luata de la ei si a fost data altui neam. Regele Iudeilor devenise Regele Dacilor si a tuturor Crestinilor. Iacov(Hristos) isi luase de sotie pe Leea(Dacia) si pe Rahela(Crestinismul-Ierusalimul de Sus). Despre Leea citim ca a avut copii cu Iacov, iar pantecele Rahelei a fost inchis pana intr-o zi (ziua din urma) cand ea va da nastere unui copil de parte barbateasca. Care poate spune cine sunt copii Leei, a Daciei, pe care i-a avut cu Hristos? Acestia sunt Fii Patriei care ei si Patria una erau/sunt.
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Legamant pentru Patrie Empty Re: Legamant pentru Patrie

Mesaj  nicu Mier Apr 09, 2014 6:35 pm

Roma, dupa ce a adunat laolalta tot pamantul si la supus, la urma ea insasi a trebuit sa se supuna Daciei si sa predea imparatia. Dacia este muntele casei Domnului. Regele Daciei era totodata si regele regilor. Regele era intr-un legamant pentru Patrie legat de pamant(etnie), si in acelasi timp mai era intr-un legamant pentru Patrie legat de cer. Regele avea astfel doua sotii, Leea(Dacia) si Rahela(Crestinismul-Ierusalimul de Sus).

“Roma însasi, învingatoarea tuturor popoarelor, a trebuit sa slujeasca supusa si sa primeasca jugul triumfului getic.” (Isidor din Sevilia)
nicu
nicu

Mesaje : 361
Data de înscriere : 11/09/2009
Varsta : 44

Sus In jos

Legamant pentru Patrie Empty Re: Legamant pentru Patrie

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum